Gombás sertéshús curryvel - Ha unod a hagyományos ízeket

Egy kis gombával és curryvel megspékelve a húsételeket kiváló ebédet varázsolhatunk az asztalra. Mutatjuk, mi hogyan készítjük!

Hozzávalók

  • 30 dkg sertéshús
  • 20 dkg gomba
  • 1 fej vöröshagyma
  • fél csokor metélőhagyma
  • fél csokor petrezselyem
  • 2 ek olaj
  • curry, só, bors

Elkészítés

Az olajat forrósítsuk fel, majd tegyük bele a felkockázott húst. Kevergetve süssük át, majd adjuk hozzá a megtisztított és felaprított hagymát és gombát. Fűszerezzük borssal, sóval, a finomra vágott metélőhagymával és petrezselyemmel. Öntsünk rá egy kevés vizet és főzzük addig, míg megpuhul.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: hotcha.blob.core.windows.net

Oldalak

Lifestyle
Sok minden derült ki a magyarok vásárlási szokásairól az utóbbi időben. Abban is biztosak lehetünk, hogy a saját márkás termékek nem rosszabbak, mint a drágább társaik.
Sztárok
Az 1944-es születésű színművész Bornemissza Gergely szerepét alakította Várkonyi Zoltán nagyszabású regényadaptációjában, az Egri csillagokban (1968), de emellett számos más emlékezetes szerepben is...
Lifestyle
A tasteatlas.com nevű angol gasztroportál évente közzéteszi, hogy az egyes országokban mely helyi különlegességekért bolondulnak a külhoniak. Lássuk az idei magyar toplistát!