Gombapaprikás - Hétköznapi fogás

Aki szereti tejfölösen készíteni az ételeket, annak érdemes kipróbálnia a gombapörköltet ebben a formában, sokkal finomabb!

Hozzávalók

  • fél kg gomba
  • 2 evőkanál olaj vagy 3 dkg zsír
  • 1 dl tejföl
  • 1 fej hagyma
  • paprika, só

Elkészítés
A hagymát apróra vágjuk és olajban enyhén megpirítjuk, megsózzuk, megszórjuk pirospaprikával. Egy kevés vízzel kb. fél órát pároljuk, majd zsírjára sütjük. Ekkor hozzáadjuk a felszeletelt gombát és addig pároljuk, amíg a gomba egészen puha nem lesz. Végül elkeverjük a tejföllel.

Szarvacska tésztával, vagy nokedlivel tálaljuk.

Kóstold meg ezt is: gombás-tejfölös csirkecomb!

Oldalak

Lifestyle
A Napoletana 1963. augusztusában nyitotta meg kapuit a Váci utca 16-ban, az egykori Fontana üzletház helyén. Akkor viszont még nem igazán tudtuk, mi is az az eredeti olasz gasztronómia!
Sztárok
Nagyon sokáig találgatták, hogy Curtis vajon az RTL, vagy a TV2 képernyőjén fog-e feltűnni. A rapper teljes őszinteséggel nyílt meg a témában.
Lifestyle
Az internetes bűnözők meg tudják lovagolni a különböző csaláshullámokat, hogy be tudjanak húzni a csőbe. Még egy OTP-s bankleállásnál is fokozottan oda kell figyelnünk.