Főzés nélkül elkészíthető - Mediterrán gyümölcsleves

Íme egy gyors és egyszerű leves recept a forró napokra, ráadásul még a tűzhely mellé sem kell beállnunk az elkészítéséhez.

Hozzávalók

  • 1 konzerv őszibarack
  • 1 konzerv ananász
  • narancslé
  • 5 dl tejszín
  • szegfűszeg
  • vaníliás cukor

Elkészítés

Az őszibarack levét lecsepegtetjük, a narancslevet pedig összekeverjük a tejszínnel, majd a felkockázott barackot és az ananászt is hozzáadjuk az elkészült alapléhez. Adhatunk még hozzá egy kevés vaníliás cukrot, majd néhány szem szegfűszeget is rakjuk bele. Tálalás előtt pedig hagyjuk egy éjszakán keresztül hűlni.

Ezt is ajánljuk: Hideg őszibarackleves - Katt ide!

Fotó:tishboyle.blogspot.hu, Leadkép:tishboyle.blogspot.hu

Oldalak

Fashion&Beauty
A hiperpigmentáció olyan állapot, amely során a bőrön sötét foltok jelennek meg, melyek az egyenetlen melanin eloszlás miatt alakulnak ki. A jó hír viszont, hogy felveheted a küzdelmet a nemkívánatos...
Fashion&Beauty
A tavasz elég kiszámíthatatlan évszak és ilyenkor igazi kihívást jelent sikkesen, de mégis praktikusan öltözködni.
Lifestyle