Fúj, elsóztam! Egyszerű tipp, hogy megmentsd az elrontott fogást

Elsóztad az ételt? Pánik stop, segítünk!

A hős szódabikarbóna

Biztos Veled is előfordult már, hogy kicsit jobban megborult a só, mint kellett volna. Tetszik vagy sem, elő is fog fordulni, mert a konyhában ennél cifrább dolgok is történnek. Ahelyett azonban, hogy bosszankodnál, mutatunk egy hasznos trükköt, ezzel megmentheted a finomságot. A megoldáshoz szódabikarbónára lesz szükségünk, nem is sokra, egy késhegynyire. Adjuk hozzá az ételhez, keverjük el, így semlegesíteni tudjuk a sót. Persze egy kilós borulás esetén még varázslattal sem lehet megoldani a problémát, de szerencsére a legtöbb esetben csak kicsit lövünk túl a célon.

Még több konyhai tipp? Lapozz tovább és eláruljuk, hogy tudsz hagymát pucolni sírás nélkül, valamint azt is megtudhatod, mit, hol kell tárolni a hűtőben megfelelően!

Leadfotó, fotó: Ferrignofit.com, Namirnice.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!