Könnyű, egészséges és még diétás is: Zöldfűszeres tavaszi leves

Ezzel a levessel pillanatok alatt feltankolhatsz azokból a vitaminokból, amelyekre szervezetednek szüksége van.

Zöldfűszeres tavaszi leves

Video A Hegyi doktor Magyarországon: Interjú Hans Sigl-el

Hozzávalók:

  • 1 csokor zöldhagyma
  • 1 ek aprított citromfű
  • 2 ek aprított kapor
  • 2 db cukkini
  • 2 dl tejföl
  • babérlevél
  • citromlé
  • borsikafű

Elkészítés:

A felaprított hagymát egy liter vízben főzzük fel a babérlevéllel együtt, majd sózzuk meg. Adjuk hozzá a lereszelt cukkinit, a fűszernövényeket és a zöldfűszereket is. Közben a tejfölt higítsuk fel egy kevés meleg lével, majd fokozatosan keverjük bele a levesbe. Forraljuk össze, majd a végén citromlével ízlés szerint ízesítsük. Tálaláskor melegen és hidegen is egyformán finom.

További két leves receptjéért lapozz!

Oldalak

Sztárok
Évek óta keringenek pletykák arról, hogy Vilmos herceg és Katalin házassága mögött jóval szigorúbb megállapodás áll, mint azt bárki gondolná. Most pedig ismét előkerült két különös pont, amelyekhez...
Sztárok
Michelle Pfeiffer neve évtizedeken át egyet jelentett a szépséggel, a tehetséggel és a filmsztárok valódi aranykorával. Ma pedig, 67 évesen is olyan kisugárzása van, amelyet egyszerűen nem lehet...
Sztárok
A színésznő a minap Szaúd-Arábiában járt az idei Red Sea International Film Festival nyitóestjén, ahol egy olyan fekete estélyit viselt, hogy még az állunk is leesett tőle.
Sztárok
Úgy tűnik, Kamilla királyné már rég nem csupán a háttérből figyeli a királyi udvar működését: ő az, aki sokszor irányít, és olyan feltételeket szab, amelyeket olykor a személyzet is ledermedve...
Lifestyle