Recept

Barackos-szilvás caprese saláta - Olasz recept újraértelmezve

A hagyományos caprese salátát érdemes néha feldobni egy-két szezonális finomsággal, cikkünkben ezúttal az őszibarackos-szilvás verziót mutatjuk be!

Mossuk meg a gyümölcsöket, majd vágjuk szeletekre, ahogyan a mozzarellát is. Az egészet tegyük egy tányérra, szórjuk meg bazsalikomlevelekkel, locsoljuk meg egy kis olívaolajjal, végül sózzuk és borsozzuk. A hozzávalók mennyisége tetszőleges, attól függ,

Video Horányi Juli, Tóth Vera, Mihályfi Luca: Tényleg nehezebb nőként a zeneiparban?

Hozzávalók

  • érett őszibarack
  • érett szilva
  • mozzarella
  • bazsalikom
  • olívaolaj
  • só és frissen őrölt bors

Elkészítés

Mossuk meg a gyümölcsöket, majd vágjuk szeletekre, ahogyan a mozzarellát is. Az egészet tegyük egy tányérra, szórjuk meg bazsalikomlevelekkel, locsoljuk meg egy kis olívaolajjal, végül sózzuk és borsozzuk. A hozzávalók mennyisége tetszőleges, attól függ, mekkora adagot szeretnénk. Fogyaszthatjuk előételként vagy akár könnyed vacsoraként is.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: mydiaryofus.com

Oldalak

Recept
Sztárok
György, Sarolta és Lajos csak korlátozott időt tölthetnek nagyapjukkal, a királlyal, aminek hátterében érthető okok állnak, még ha elsőre talán meglepő is erről hallani.
Lifestyle
Egy régi vágy új értelmet nyerhet az Oroszlán számára. Napi horoszkóp.
Fashion&Beauty
Sarolta hercegnő édesanyja, Katalin hercegné karácsonyi koncertjén bűvölt el mindenkit, méghozzá egy olyan bájos ruhában, melynek egyik apró részletével Dianára emlékezett.
Sztárok
A McLaren 26 éves brit-belga versenyzőjéről mostanában nem csupán azért beszélnek, mert F1-es pilótaként zseniális tehetség, hanem szerelme miatt is, hiszen Norris egy igazi természetes szépséget...
Egészség
A szívünk egészsége roppant fontos, ilyenkor viszont hajlamosak vagyunk sok olyan ételt enni, ami nem tesz jót neki.
Lifestyle
Karácsony közeledtével sok helyen kerül egy kis finom sült kolbász az asztalra, de nem mindegy, hogyan készíted el.