Megszavazták: ezzel az étellel csúszik legjobban a sör
Már nem menő a pogácsa meg a ropi.
A sör és a gasztronómia kapcsolata
Hogyan is csúszhatna jobban egy finom sör, mint ízletes falatkák társaságában? A Magyar Sörgyártók Szövetségének kiemelt éves rendezvénysorozata, a Sör mi több célja, hogy erősítse a gasztronómia és a nemes ital kapcsolatát. Az innováció jegyében, a megszokott pogácsa-virsli-földimogyoró trión túllépve a tavalyi nagy siker után az idei szezonban is keresték hazánk legjobb sörkorcsolyáit. A pályázatot újfent komoly érdeklődés övezte; idén ráadásul a HORECA szakemberek mellett amatőr konyhaművészek is megmutathatták, szerintük mivel csúszik legjobban egy jó láger, barna vagy búzasör. Az előbbiek esetében a győztesekről szakmai zsűri döntött, míg utóbbikanál a közönség szavazhatott.