Lifestyle

Dobj egy kis élesztőt és cukrot a WC-be: le fogsz döbbenni attól, ami másnap történik majd a keverék hatására!

Élesztő a toalettben? Bár elsőre furcsának tűnhet, mindenképp érdemes kipróbálnod ezt a háziasszonyok által gyakran alkalmazott trükköt, ugyanis olyat tapasztalsz majd, amitől garantáltan lemész hídba!

Az egyik legjobb házi praktika

Az élesztőről elsőre mindenkinek a sütés ugrik be, ami nem is csoda, hiszen ezt az alapanyagot legtöbbször a kelt tészták és kenyerek sütésénél használjuk, de persze az élesztőt gyakran alkalmazzák alkoholos italok, például sör vagy bor készítéséhez is. Emellett igencsak népszerű a bőrápolásban is, ugyanis úgy tartják, hogy az élesztő megakadályozza a pattanások megjelenését, valamint még a stresszt is enyhíti, így egészségünkre is jó hatással van. De vajon miért szokás cukorral keverve a WC-be dobni? Galériánkból megtudhatod, mi hasznát veheted a konyha helyett a mosdóban az élesztőnek!

Ahogyan az essanews.com is írja, az élesztő a háziasszonyok nagy segítségére lehet, ha takarításról van szó, főleg akkor, ha a WC tisztaságát szeretnénk megőrizni drága, egészségre ártalmas vegyszerek nélkül.
Kattints a további képekért!

Bár az ecetről sokan úgy gondolják, mindenhol is bevethető, ez egyáltalán nem így van, ugyanis savassága akár komoly és visszafordíthatatlan károkat is okozhat otthonunk berendezési tárgyaiban.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.