Lifestyle

Bringára fel! Szuper KTM kerékpáros termékek a SPAR legújabb hűségpromóciójában

2024. február 29-én indul a SPAR Magyarország legújabb hűségpromóciója, amelyben a KTM Bike Industries magas minőségű kerékpáros termékeit vásárolhatod meg nagy kedvezményekkel!

A SPAR Magyarország a fogyasztói trendek és igények figyelembe vételével minden évben több hűségakciót szervez a vásárlói számára. Ezek között minden esetben olyan magas minőségű, nagy kedvezményekkel megvásárolható termékek kapnak helyet, amelyek hosszú távon tesznek jó szolgálatot a háztartásokban, vagy hozzájárulnak a szabadidő tartalmas eltöltéséhez. A vállalat idei első hűségpromóciójának fókuszában a kerékpározás áll, amely túlzás nélkül állítható, hogy népszerűbb, mint valaha!

Kerékpárra fel!

Egyes felmérések szerint a magyar lakosság több mint fele rendelkezik kerékpárral és egyre többen használják rendszeresen a mindennapi életükben. Nem is csoda, hiszen a kerékpár egy remek eszköz, akár városi közlekedésre használjuk – ezzel sok pénzt és nem kevés bosszúságot spórolva -, vagy akár szabadidős tevékenységekhez. A bringázás nagyban hozzájárul az egészség megőrzéséhez: segít az állóképesség javításában és a stressz csökkentésében. Nem utolsósorban a kerékpár rendkívül környezetbarát módja a közlekedésnek.

A 2024. február 29-én induló és május 15-ig tartó KTM hűségpromócióban a SPAR, INTERSPAR, CITY SPAR, SPAR partner vagy SPAR market áruházakban minden elköltött 1000 forint után 1 hűségpontot kapsz. Ha összegyűlt 20 hűségpontod, akkor jelentős, 33-50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatsz a KTM 13 kitűnő minőségű, praktikus kerékpáros termékéből, de jelentős kedvezménnyel juthatsz hozzá új KTM kerékpárodhoz is az akció keretében.

SPAR KTM hűségakció

Szuper bringás kiegészítők

A hűségakcióban elérhető női-férfi fejvédő, lámpaszett és kerékpárzár a biztonságos közlekedésedet segítik. A rendkívül tartós mini szerszámkészlet, mini és nagy pumpa, valamint az ápolási csomag hozzájárul ahhoz, hogy a kerékpárod ne hagyjon cserben. A kulacstartó, kétféle színű kulacs, váztáska, valamint a telefonos kerékpártáska pedig az utazásaid praktikus kiegészítői lesznek hosszú távon.

Mi több, még egy különleges ajánlattal is készültek a HERVIS-szel együttműködve: összegyűjtött hűségpontjaidat lehetőséged van beváltani KTM kerékpárra a HERVIS áruházakban. Az árkedvezmény a magyarországi HERVIS áruházakban elérhető valamennyi KTM kerékpárra érvényes, 2024.02.29. és 05.18. között, a 20 db KTM hűségpontot tartalmazó gyűjtőfüzet pénztárosnak történő átadásával. A kedvezményszintek az alábbiak szerint alakulnak:

  • 50.000.- Ft kedvezmény a 299.999.- Ft, vagy az alatti vételárú kerékpárnál;
  • 75.000.- Ft kedvezmény a 300.000.- Ft és 399.999.- Ft közötti vételárú kerékpárnál;
  • 100.000.- Ft kedvezmény a 400.000.- Ft, vagy afeletti vételárú kerékpárnál.

További részletek: https://www.spar.hu/ktm-2024-husegakcio

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.