Lifestyle

Már nem az alfahímek a legnépszerűbbek – Bemutatjuk a férfitípust, akihez ellenállhatatlanul vonzódnak a nők

Hallottál már a szigma férfiakról? A pasik egy része nevetségesnek tartja őket, míg mások keresik a módját, hogy azzá váljanak, egyes nők pedig odáig vannak értük.

Az alfák ideje leáldozott?

Már tutira hallottál a magabiztos és karizmatikus alfahímről. Úgy tűnik, ez a személyiségtípus mind a férfiak, mind a nők figyelmének középpontjában áll. Rengeteg férfi szeretne alfa lenni, aki legendásan jó vezetői képességekkel bír, köztiszteletben áll, és a hagyományos férfi-női szerepek híve, vagyis ő akar lenni a nagybetűs férfi a párkapcsolatban, ami sok nő számára eddig vonzó is volt.

De mivel másabb a szigma férfi, aki látszólag kiütötte a nyeregből az alfahímet?

Kattints a galériára!

Alfahím vs szigmahím A szigma olyan férfi, akinek nincs szüksége mások megerősítésére. Kétségkívül szeret irányítani, de nem főnökösködő és nem tiszteletlen, hanem nyugodt és összeszedett. A szigma férfi egy introvertált, de magabiztos pasi. Nem szeretnek a rivaldafényben lenni, és inkább egyedül töltik az időt. A szigmák kívül esnek a megszokotton, és általában nem illenek bele a közösségekbe, mert maguk is ritkák. A hírességek között szigmának számít, Keanu Reeves, Elon Musk, Steve Jobs és Robert Pattinson is. A szigma- és az alfahímek egyenrangúak, és sok közös tulajdonsággal rendelkeznek. Mindketten magabiztosak és ambiciózusak. A fő különbség a hozzáállásukban rejlik. A szigmák úgy döntenek, hogy a hierarchián kívül helyezkednek el, míg az alfák inkább annak tetején vannak. Az utóbbiak úgy érnek el sikert, hogy felmásznak a hierarchia létráján, mert szeretnek uralkodni. A szigmák viszont nem tartoznak egyetlen csoporthoz sem. Mindent maguktól érnek el, és nem feltétlenül az irányítás vágya mozgatja őket.
Kattints a további képekért!

Egyeseket a szakáll, a kockahas, a szemüveg, a rosszfiús mosoly indít be. Másokat pedig…

fotó: 123rf.com, forrás: brightside.me

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.