Mind rosszul főztük a tésztát eddig - A séfek elárulták, hogyan lesz igazán finom

Gyakran találkozhatunk különféle konyhai praktikákkal a közösségi média platformokon, ezek közül néhány pedig különösen hasznos és életmentő.

Ezentúl sosem fogod másként csinálni

Video A Hegyi doktor Magyarországon: Interjú Hans Sigl-el

Valljuk be, a tésztafőzés nem a legnehezebb feladat. Vizet forralunk, beletesszük a tésztát, majd várunk körülbelül 10 percet - vagy kevesebbet, ha friss tésztát használunk -, amíg elkészül. De a séfek szerint van valami, amit mindannyian rosszul csinálunk a tészta főzésekor, és ez az, ami miatt gyakran összeragadnak a tésztaszálak. Szerencsére azonban van egy könnyű megoldás ennek a gyakori hibának a kiküszöbölésére, ha ezt a tippet megfogadod, valószínűleg soha többé nem fogod másként csinálni a tésztát! Olvass tovább!

Ha te is gyakran kísérletezel otthon a kenyérsütéssel, de még nem találtad meg a tökéletes receptet vagy sütési módszert, akkor jó helyen jársz, ugyanis cikkünkben most eláruljuk, mitől lesz isteni finom és puha, valamint sokáig friss a házi kenyér.

Leadfotó: 123rf, forrás: mirror.co.uk

Oldalak

Sztárok
A színésznő a minap Szaúd-Arábiában járt az idei Red Sea International Film Festival nyitóestjén, ahol egy olyan fekete estélyit viselt, hogy még az állunk is leesett tőle.
Sztárok
Úgy tűnik, Kamilla királyné már rég nem csupán a háttérből figyeli a királyi udvar működését: ő az, aki sokszor irányít, és olyan feltételeket szab, amelyeket olykor a személyzet is ledermedve...
Lifestyle
Christmas
Sokan már műfenyőt választanak karácsonyra az élő helyett, azonban egy dologról el szoktak feledkezni.
Lifestyle
Cikkünkben összegyűjtöttünk minden hasznos információt a cumi elhagyásról, hogy a búcsú pillanata ne könnyekkel teli legyen, hanem a kicsik fejlődésük egyfajta lépcsőjeként, büszkén tekinthessenek...