Lifestyle

Mind rosszul főztük a tésztát eddig - A séfek elárulták, hogyan lesz igazán finom

Gyakran találkozhatunk különféle konyhai praktikákkal a közösségi média platformokon, ezek közül néhány pedig különösen hasznos és életmentő.

Ezentúl sosem fogod másként csinálni

Valljuk be, a tésztafőzés nem a legnehezebb feladat. Vizet forralunk, beletesszük a tésztát, majd várunk körülbelül 10 percet - vagy kevesebbet, ha friss tésztát használunk -, amíg elkészül. De a séfek szerint van valami, amit mindannyian rosszul csinálunk a tészta főzésekor, és ez az, ami miatt gyakran összeragadnak a tésztaszálak. Szerencsére azonban van egy könnyű megoldás ennek a gyakori hibának a kiküszöbölésére, ha ezt a tippet megfogadod, valószínűleg soha többé nem fogod másként csinálni a tésztát! Olvass tovább!

A nagyon gyakran elkövetett hiba lényege, hogy nem teszünk elég vizet a fazékba. A Tasting Table szerint a megfelelő mennyiségű víz hozzáadása létfontosságú a tészta túlzott összeragadásának elkerülése érdekében. De vajon mennyi is a megfelelő mennyiségű víz?
Kattints a további képekért!

Ha te is gyakran kísérletezel otthon a kenyérsütéssel, de még nem találtad meg a tökéletes receptet vagy sütési módszert, akkor jó helyen jársz, ugyanis cikkünkben most eláruljuk, mitől lesz isteni finom és puha, valamint sokáig friss a házi kenyér.

Leadfotó: 123rf, forrás: mirror.co.uk

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Talán még nem késő, hogy nyárra jó formába tudj lendülni. Ha betartod ezeket a takácsokat, akkor egy hónap alatt rengeteg túlsúlytól tudsz megszabadulni.
Lifestyle
A Lidl igyekszik felhívni a vásárlók figyelmét, hogy indul az új üvegvisszaváltási rendszer. Az áruházlánc segítségével tényleg sokat tudsz spórolni.
Fashion&Beauty
Anya Taylor-Joy, az új Mad Max-film 28 esztendős üdvöskéje egy provokatív Mugler miniruhában tűnt fel a vörös szőnyegen, azonnal lehengerelve a rajongókat és a stílusszakértőket is.