Mind rosszul főztük a tésztát eddig - A séfek elárulták, hogyan lesz igazán finom

Gyakran találkozhatunk különféle konyhai praktikákkal a közösségi média platformokon, ezek közül néhány pedig különösen hasznos és életmentő.

Ezentúl sosem fogod másként csinálni

Valljuk be, a tésztafőzés nem a legnehezebb feladat. Vizet forralunk, beletesszük a tésztát, majd várunk körülbelül 10 percet - vagy kevesebbet, ha friss tésztát használunk -, amíg elkészül. De a séfek szerint van valami, amit mindannyian rosszul csinálunk a tészta főzésekor, és ez az, ami miatt gyakran összeragadnak a tésztaszálak. Szerencsére azonban van egy könnyű megoldás ennek a gyakori hibának a kiküszöbölésére, ha ezt a tippet megfogadod, valószínűleg soha többé nem fogod másként csinálni a tésztát! Olvass tovább!

A nagyon gyakran elkövetett hiba lényege, hogy nem teszünk elég vizet a fazékba. A Tasting Table szerint a megfelelő mennyiségű víz hozzáadása létfontosságú a tészta túlzott összeragadásának elkerülése érdekében. De vajon mennyi is a megfelelő mennyiségű víz?
Kattints a további képekért!

Ha te is gyakran kísérletezel otthon a kenyérsütéssel, de még nem találtad meg a tökéletes receptet vagy sütési módszert, akkor jó helyen jársz, ugyanis cikkünkben most eláruljuk, mitől lesz isteni finom és puha, valamint sokáig friss a házi kenyér.

Leadfotó: 123rf, forrás: mirror.co.uk

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
A magyar olimpikon igazi legenda, de most egy nagyon komoly szívroham érte, ami teljesen felborított mindent. Az olimpiai bajnokot jelenleg is kórházban kezelik.
Sztárok
Vilmos herceg és Katalin hercegné az Anglesey-szigeten éltek házasságuk korai éveiben, ahol a kéklő tenger mellett a mindennapi élet egyszerűségében és a gyönyörű táj látványában is valósággal...
Home&Design
Az otthonunk színei jelentős hatással vannak a hangulatunkra és a helyiségek általános esztétikájára. Ha az alábbi színeket erőlteted, fenn áll a veszélye, hogy az összhatás inkább öreges, mintsem...