Ha így készíted a rántott húst, soha többé nem fogja magába szívni az olajat: kevésbé lesz zsírban tocsogó a végeredmény

A tökéletes végeredmény érdekében csupán egy dolgot kell megtenned panírozás után, mielőtt a hússzeleteket forró olajban kisütnéd.
A titok nyitja egy lépésben rejlik
A rántott hús az egyik legnépszerűbb fogás a világon – ropogós panír, omlós hús, tökéletes ízek. Egyszerűnek tűnik az elkészítése, de valójában sokan elkövetnek egy gyakori hibát, amely miatt a panír túl sok olajat szív magába, és a végeredmény nem az a könnyű, aranybarnára sült, ropogós hús lesz, amire számítottak. Talán te is jártál már így: a panír ázik az olajban, nehéz és zsíros lesz az egész étel, ahelyett hogy légies és tökéletesen aranybarna lenne. De van egy egyszerű trükk, amit a profi séfek is alkalmaznak, és ami garantálja, hogy a rántott húsod tökéletesen ropogós marad majd, zsírban tocsogó panír nélkül. Galériánkban találod a részleteket!
Leadfotó: 123rf