Lifestyle

Házas férfivel randizott a nő - összeroppant, amikor rájött, hogy szerelme legsúlyosabb bűnbe nem is a házasságtörés

Már önmagában sem volt egészséges a párkapcsolatuk, hiszen csak titokban találkozgathattak, de a nőt érzelmileg a padlóra küldte egy másik, sokkal súlyosabb felfedezés.

Nincs édesebb a tiltott románcnál

Mindig nagy dilemma, hogy mihez kezdjünk akkor, ha a szerelmünkről kiderül, hogy párkapcsolatban, horribile dictu házasságban él. Ilyenkor a legbölcsebb lépés, ha érzékeny búcsút veszünk tőle, persze akadnak olyan helyzetek, amikor ezt kifejezetten nehéz meglépni. Egy ilyen zsenáns szituációba csöppent az a nő is, akinek igaz története a Mirror hasábjain jelent meg. A hölgy a közösségi médiában vallotta be, hogy olyan férfival esett szerelembe, akinek ujján már a megismerkedésük előtt is jegygyűrű csillogott. Nincs is édesebb a tiltott románcnál: a két szerelmes a nehézkes körülmények ellenére is forró viszonyba kezdett, csakhogy hősnőnk a közelmúltban elképesztő felfedezést tett a házasságtörő férfival kapcsolatban...

Amíg "csak" hárman voltak a kapcsolatban, hősnőnk lenyelte a békát, de nemrég tudomást szerzett róla, hogy a férfi egy harmadik nővel is összeszűrte a levet.
Kattints a további képekért!

A nőt nem csupán az üzenetek tartalma háborította fel, de azok időpontja is teljességgel letaglózta.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Dean Cain a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című tévésorozatban öltötte magára a legendás szuperhős vörös palástját és testhezálló kék ruháját. Azóta persze több évtized eltelt, és Cain is...
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?
Lifestyle