Lifestyle

Házas férfivel randizott a nő - összeroppant, amikor rájött, hogy szerelme legsúlyosabb bűnbe nem is a házasságtörés

Már önmagában sem volt egészséges a párkapcsolatuk, hiszen csak titokban találkozgathattak, de a nőt érzelmileg a padlóra küldte egy másik, sokkal súlyosabb felfedezés.

Nincs édesebb a tiltott románcnál

Mindig nagy dilemma, hogy mihez kezdjünk akkor, ha a szerelmünkről kiderül, hogy párkapcsolatban, horribile dictu házasságban él. Ilyenkor a legbölcsebb lépés, ha érzékeny búcsút veszünk tőle, persze akadnak olyan helyzetek, amikor ezt kifejezetten nehéz meglépni. Egy ilyen zsenáns szituációba csöppent az a nő is, akinek igaz története a Mirror hasábjain jelent meg. A hölgy a közösségi médiában vallotta be, hogy olyan férfival esett szerelembe, akinek ujján már a megismerkedésük előtt is jegygyűrű csillogott. Nincs is édesebb a tiltott románcnál: a két szerelmes a nehézkes körülmények ellenére is forró viszonyba kezdett, csakhogy hősnőnk a közelmúltban elképesztő felfedezést tett a házasságtörő férfival kapcsolatban...

Amíg "csak" hárman voltak a kapcsolatban, hősnőnk lenyelte a békát, de nemrég tudomást szerzett róla, hogy a férfi egy harmadik nővel is összeszűrte a levet.
Kattints a további képekért!

A nőt nem csupán az üzenetek tartalma háborította fel, de azok időpontja is teljességgel letaglózta.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Helen Mirren elmondása szerint fiatalon korántsem volt tudatos a szépségápolás terén, ma már azonban jóval okosabban és megfontoltabban vigyáz bőre állapotára, egészségére.
Fashion&Beauty
Ezen baki elkerülésével és az alapvető öltözködési szabályok betartásával könnyen elérhetjük, hogy mindig megfelelően és stílusosan jelenjünk meg, fokozva az önbizalmunkat és a pozitív benyomást...
Lifestyle
A Bika vigyázzon, mert súlyos árat fizethet a könnyelműségéért és a felelőtlenségéért. Napi horoszkóp!