Lifestyle

Ajándékozz praktikusan: remek fejlesztő játékok karácsonyra

A karácsony nem csak az ajándékokról szól, mégis, a legtöbb esetben ez okozza a szülőknek a legnagyobb fejtörést, sőt sokszor stresszt. A Fisher-Price segít ezt is könnyebbé és vidámabbá tenni.

Ahogy közeledik a karácsony, izgatottan készülünk arra, hogy kiválasszuk a tökéletes ajándékokat gyermekeink számára. De a választás gyakran stresszel is jár, különösen akkor, ha megítélésünk szerint a kicsi fejlődése néhány mérföldkőnél eltér a kortársakétól.

Csak semmi pánik

Bár mindannyian tudjuk, hogy a gyermekek fejlődése egyéni, természetes, hogy szülőként figyeljük ezt és a kortársakat, és ha azt tapasztaljuk, hogy csemeténk el van maradva valamilyen tekintetben, azonnal igyekszünk a megfelelő fejlesztési terápiás módszert, szakembert megtalálni, hogy lefaragjuk a lemaradást. Van azonban két nagyszerű hír, amit nem árt, ha minél többször tudatosítunk.

  • Az első, hogy minden gyerek a saját tempójában fejlődik. Nincs pontos ütemterv, nem érdemes összehasonlítani és még kevésbé stresszelni emiatt.
  • A második, hogy nincs jobb fejlesztés a játéknál. Minél többet játszunk a kicsivel, annál több lehetőséget adunk neki, hogy a saját ütemében fejlődjön.

A Fisher-Price szakemberei pontosan tudják ezeket, így minden játékot ezek figyelembevételével terveznek meg.

Kacagj és Fejlődj

A „Kacagj és Fejlődj” sorozat minden tagja egyformán felkelti az érdeklődését egy totyogó egyévesnek de egy „nagy” ovisnak is. A játékok egy részén megtalálható az „Intelligens Fokozatok” kapcsoló. Amikor ezt átkapcsoljuk a játék egy magasabb vagy alacsonyabb fejlődési szintnek megfelelő szórakozást kínál. Ezzel a funkcióval amellett, hogy megtalálhatjuk a pici kedvenceit, arról is gondoskodhatunk, hogy akár évekig megunhatatlan játéka legyen.

A karácsony tökéletes alkalom arra, hogy olyan játékokat válasszunk, amelyek nemcsak szórakoztatnak, hanem támogatják a gyermekek fejlődését is – és ezzel minden ilyen játék minket szülőket is megajándékoz a stresszmentesebb és vidámabb játékidővel, hosszú éveken át.

S hogy melyik Fisher-Price játék lesz az idei karácsony sztárja? Érdemes körülnézni, mert a „Kacagj és Fejlődj” sorozat minden tagja rengeteg felfedezni valót és örömet tartogat kicsiknek és nagyoknak.

2 az 1-ben tanuló okostelefon Ez az interaktív játéktelefon úgy néz ki, mint egy igazi, és a baba a tanuló kutyus és kutyushugi barátaival beszélgetne. Miközben megnyomják, csúsztatják és váltogatják a tevékenységeket fejlesztik a finommotorikus készségeiket.
Kattints a további képekért!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Visszatért a TV2-re a Mutasd a hangod, amiben megint kaptunk érdekes előadásokat.
Sztárok
Mindenkit sokkolt a hír, hogy Vadon Jani távozik a Rádió 1 műsorából.
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre máris rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.