Lifestyle

Így használd ki a karácsonyi kedvezményeket

Ha karácsony, akkor készülődés. Ha készülődés, akkor vásárlás. Ha vásárlás, akkor költekezés. Idén felülírhatod ezt a logikát, a hétről hétre elérhető akciókkal ugyanis jelentős kedvezmények várnak.

A karácsonyi vásárlás ne a költekezésről szóljon

„A karácsony felér egy anyagi veszteséggel” – hallani időnként. Az ünnepi készülődés rendszerint valóban kiadásokkal jár, de nem kell, hogy a karácsonyi vásárlás kizárólag a költekezésről szóljon, sőt. Ha időben elkezdjük beszerezni a szükséges hozzávalókat, minden héten jobbnál jobb akciókat foghatunk ki, melyekkel jóval olcsóbban juthatunk hozzá az ajándékokhoz, éppúgy, mint az ünnepi ételsor összetevőihez.

Gyerekjáték a bevásárlás

A legtöbb pénzt karácsony előtt főként az ajándékokra fordítjuk, és többnyire a gyerekek kívánságait igyekszünk ilyenkor teljesíteni. Valószínűleg bármelyik kisgyerek több oldalnyi listát tudna összeállítani a hőn vágyott játékokról, ezért, ha nemcsak neki, hanem magunknak is örömet szeretnénk okozni, érdemes kihasználni az elérhető akciókat. A Tesco például november 22-től hűségkártya használata esetén akár 30 százalék kedvezményt ad minden játékra, a társasjátékoktól kezdve a babákon és gyurmakészleten át egészen a LEGO-ig. Emellett érdemes szétnézni a november 20-án kezdődött ruházati kiárusítás választékában is, ahol akár 50 százalék kedvezménnyel találhatunk ruhát kisebbeknek és nagyobbaknak egyaránt.

tesco f&f karácsonyi ruhák akciók

Felnőtt rokonainknak, szeretteinknek tökéletes ajándék lehet egy különleges ital, amivel jó eséllyel akkor is kellemes meglepetést tudunk okozni, ha nem ismerjük annyira jól az illető ízlését. A Tescónál Clubcarddal most kedvezményesen vehetjük meg többek között a Puskás 10 sörcsomagot, a Tatratea és Johnnie Walker díszdobozos csomagot vagy az eredeti poharat is tartalmazó Guinness ajándékcsomagot.

Édes élmények kedvező áron

A közelgő Mikulás a legtöbb családban szintén része az év végi ajándékozásnak. Habár ilyenkor az értékesebb ajándékok helyett az édességek dominálnak, ezek beszerzésén is lehet spórolni. A Kinder, Lindt, Milka, M&M’s és egyéb minőségi csokifigurákat, illetve adventi kalendáriumokat a Tesco kedvezménnyel kínálja a Clubcard-tagoknak, így akár még több férhet a kitisztított és ablakba kirakott csizmákba.

tesco karácsonyi édességek

Az édes finomságok a karácsonyi asztalról sem hiányozhatnak. Nem feltétlenül kell azonban ragaszkodnunk a klasszikus bejglihez, mézeskalácshoz, hókiflihez vagy zserbóhoz, ha sütésre kerül a sor. A Tescóban számos alapanyag kedvezményesen vásárolható meg, melyek közül a tartós élelmiszereket akár már most beszerezhetjük. A vanillincukor például 115, a kakaópor pedig 779 forintba kerül, de hűségkártyával kedvező áron tehetjük a kosarunkba többek között a meggybefőttet, a kókuszreszeléket vagy a tudatos táplálkozásba is beilleszthető gluténmentes univerzális lisztkeveréket, illetve a sütemény elkészítéséhez szükséges tortaformát.

Ha mégis a tradicionális vonalon maradnánk, és a főfogásokat is ehhez szeretnénk igazítani, jól jöhet Horváth Ilona illusztrált szakácskönyve, amely november 23-tól Clubcarddal 4999 forint helyett 3999 forintért érhető el a Tescónál.

Lead fotó: Pexels /Freestocks.org/

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.
Sztárok
Ugyebár Árpa Attila fog megküzdeni Brasch Bencével a Sztábox vasárnapi döntőjében.
Sztárok
Ördög Nóra már későn vette észre, hogy nagy hibát követett el.