Lifestyle

Ezzel a trükkel pillanatok alatt kifő a tészta: egyetlen dologra lesz szükséged, hogy gyorsabban felforrjon a víz

Gondoltad volna, hogy a tésztafőzés folyamatát simán felgyorsíthatod, és ehhez csupán egy apróságon kell változtatnod a bevett rutinodban? Nos, cikkünkben most elárulhatod, mi a szupergyors tésztafőzés titka!

Próbáltad már így?

Vannak napok, amikor egyszerűen nincs időnk egy háromfogásos ebédet vagy vacsorát főzni, csak gyorsan szeretnénk összedobni egy finomságot, hogy mégis meleg étel kerüljön az asztalra. Az emberek többségének ilyenkor egy ínycsiklandó tésztára esik a választása, hiszen a boltban kaphatók már előre elkészített szószok, amiket elég csak gyorsan felforralni, és ráönteni a kifőtt tésztára, de mi magunk is pillanatok alatt készíthetünk egy tejszínes vagy épp paradicsomos mártást a spagettire vagy bármilyen más típusú tésztára. A tészta kifőzése azonban így is hosszú perceket vesz igénybe, főleg azért, mert a bőséges víz csak nehezen és nagysokára forr fel. Szerencsére azonban ezt a folyamatot is felgyorsíthatjuk, és csupán egy dologra van hozzá szükségünk, ami minden bizonnyal a te konyhádban is megtalálható már alapból. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Az időigényes tésztafőzés folyamatát tehát könnyedén felgyorsíthatjuk: ehhez csupán annyit kell tennünk, hogy a szokásos fazék vagy lábas helyett egy másik edényben forraljuk fel a vizet.
Kattints a további képekért!

A tarhonya a magyarok egyik legkedveltebb körete, ami jól passzol húsos és zöldséges ragukhoz, de akár levesbetétként is megállja a helyét. Előfordul azonban, hogy valami oknál fogva mindig összeragad a végén, ezzel nem kevés bosszúságot okozva; cikkünkben most eláruljuk, milyen trükkel segíthetünk ezen a problémán!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.