Ilyen terméket vásároltál a Tescóban? Akkor most nézd meg, mi lett az eredménye

A Tesco és a Nestlé közösen támogatták az a Magyar Élelmiszerbank Egyesület munkáját.

Rengeteg rászoruló asztalára került étel a vásárlóknak is köszönhetően

Aki szemfüles, az még holnap kihasználhatja a Tesco akcióját. Az áruházlánc közép-európai hálózatának nőtt a forgalma, így elég nagy dolgokkal jutalmazzák a vásárlókat.

Akik holnap, azaz csütörtökön a Tescóban vásárolnak, azok részt vehetnek a nyereményjátékban, de fontos, hogy legalább 8 ezer forintot el kell költeni. Akik ezután az erről szóló blokkot adataikkal együtt feltöltik a játék weboldalára, azokat alaposan utolérheti a szerencse.

Hat héten át hetente összesen 500 darab 5 ezer, 175 darab 25 ezer és 25 darab 100 ezer forint értékű vásárlási utalványt sorsol ki az áruházlánc. Lesz öt olyan szerencsés, aki ha megcsípi a főnyereményt, akkor 1 millió forintban vásárolhat be magának, természetesen a Tesco számlájára.

Közben sokan nem tudták, de jótékonykodtak is, ha ilyen terméket vásároltak az áruházban! A galériánkban megmutatjuk, melyek voltak ezek, és mennyi pénz jött így össze.

Tavaly ősszel ismét összefogott a Nestlé és a Tesco, hogy a vásárlók segítségével támogassák a nehéz sorsú embereket.
Kattints a további képekért!

A Tesco mellett az IKEA is adott ki figyelmeztetést ezzel kapcsolatban.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...