Lifestyle

Nehéz időszak áll előttünk: 4 hasznos és egyszerű dolog, amit már most megtehetsz, hogy felkészülj a hideg hónapokra

Közeleg a tél, hogy a Trónok harca előzménysorozat kapcsán egy ilyen epikus mondattal éljünk, de sajnos tényleg így van és a jelenlegi helyzet azt jósolja, hogy nem lesz egyszerű telünk.

Mindannyian megérezzük

Az élelmiszerárak, az energiaárak és az általános megélhetési költségek növekedése miatt jelenleg mindannyian érezzük azt a szorongást, hogy mi lesz velünk télen.

Bár teljesen természetes, hogy aggódunk és szorongunk a közelgő események miatt, a jó hír az, hogy van néhány dolog, amit mindenki megtehet, hogy otthonát és pénzügyeit a lehető legjobb helyzetbe hozza. A Mirror szakértóket kért meg, hogy osszanak meg néhány olyan intézkedést, amelyeket már most megtehetünk, hogy felkészüljünk az elkövetkező hónapokra.

Rendezd az adósságaidat Victor Trokoudes, a Plum vezérigazgatója és társalapítója elmagyarázza, hogy - mivel a kamatlábak ismét emelkedni fognak - minden eddiginél fontosabb, hogy az adósságainkat rendezzük. "Ha minden adósságot törlesztettél, több hely marad a költségvetésében más dolgokra, például a vészhelyzeti alap növelésére vagy egyszerűen a számlák kifizetésére az emelkedő árak mellett. Ellenkező esetben érdemes megfontolni, hogy adósságaidat olcsóbb kamatozású hitelre helyezd át. Ha magasabb a hitelpontszámod, valószínűleg több lehetőséged lesz, de az adósságod áthelyezése egy 0%-os hitelkártyára vagy egy olcsóbb kamatozású személyi kölcsönre jó lehetőség lehet. Ez azt jelenti, hogy a pénzügyeidből többet tudsz arra fordítani, hogy minden hónapban visszafizesd a tényleges adósságot, ahelyett, hogy csak a kamatokat törlesztenéd" - mondta.
Kattints a további képekért!

Forrás: Metro Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle