Tavasszal érdemes több friss zöldséget, gyümölcsöt, csírákat és magvakat beépíteni az étrendünkbe. Ezek nemcsak vitaminokkal és ásványi anyagokkal, hanem élő enzimekkel is feltöltik a szervezetet. Különösen fontos:
C-vitamin (pl. citrusfélék, paprika)
B-vitaminok (pl. teljes kiőrlésű gabonák, hüvelyesek)
Vas (pl. spenót, tökmag, lencse)
Magnézium (pl. diófélék, zabpehely, étcsokoládé)
2/6
Fotó: Pinterest
Video Horányi Juli, Tóth Vera, Mihályfi Luca: Tényleg nehezebb nőként a zeneiparban?
2. Frissítsd fel az étrendedet!
Tavasszal érdemes több friss zöldséget, gyümölcsöt, csírákat és magvakat beépíteni az étrendünkbe. Ezek nemcsak vitaminokkal és ásványi anyagokkal, hanem élő enzimekkel is feltöltik a szervezetet. Különösen fontos:
C-vitamin (pl. citrusfélék, paprika)
B-vitaminok (pl. teljes kiőrlésű gabonák, hüvelyesek)
Vas (pl. spenót, tökmag, lencse)
Magnézium (pl. diófélék, zabpehely, étcsokoládé)