Lifestyle

Tényleg kell táplálékkiegészítő a fogyáshoz? Itt a válasz

Örök vitatéma, de most öntsünk végre tiszta vizet a pohárba!

Szedjünk vagy ne szedjünk?

Valljuk be őszintén, hogy a többségünk újévi fogadalmainak listáján biztosan szerepel egy pontban a fogyókúra, vagy ha nem is ilyen formában, de úgy biztosan, hogy szeretnénk valamivel egészségesebben élni. Az életmódváltás bizony nem egyszerű feladat főleg nem akkor, ha azt egyik napról a másikra szeretnénk meglépni, például december 31-ről január elsejére. Ilyenkor a szervezetünket egy igen drasztikus helyzet elé állítjuk, így gyakran meggondolatlanul súlyos megvonással kezdjük a diétát. A hirtelen változás miatt szervezetünk akár rosszullétekkel is reagálhat, hiszen ki akarja üríteni a felhalmozódott méreganyagokat, pláne egy karácsonyi és szilveszteri evészet-ivászat után. Biztosan te is már milliószor hallottad azt, hogy fontos a fokozatosság és a mértékletesség, így ezt is nagyon fontos lenne betartani az újévi fogadalomak mellett. A másik sarkalatos pont, hogy ilyenkor a legtöbben megrohamozzák a táplálékkiegészítőket árusító üzleteket és ész nélkül mindent megvesznek. De vajon tényleg szükségünk van a fogyáshoz, vagy éppen az egészséges életmódhoz ezekre a "mesterséges szerekre"? Lapozz és elmondjuk!

Lapozz a részletekért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Bizony, vannak olyan ruhadarabok, amelyeket egyenesen cikinek tart az emberek többsége. Ilyen a Crocs papucs, vagy a lábmelegítő, és az ejtőernyős nadrág is.
Lifestyle
A Bak napját váratlanul feldobja egy jó hír. Napi horoszkóp!
Lifestyle
Talán nem is gondolnád, de hatalmas hibát követsz el, ha nem fogyasztod ezt a szervezet számára nagyon fontos élelmiszert a fogyókúra alatt.