Lifestyle

Erre a három találós kérdése az emberek 95%-a nem tudja a választ: neked vajon menni fog?

Igazi zseni vagy, ha minden fogós kérdésre sikerül válaszolnod, hiszen akkor azon kevesek között vagy, akiken nem fog ki még a legelgondolkodtatóbb feladvány sem.

Agytorna

Egy jó találós kérdés sose rossz, hiszen segítségével beindíthatjuk a fogaskerekeket – az ilyen típusú feladványok a legtöbb ember számára kihívást jelentenek, és sokan hosszú percekig gondolkodnak a megoldáson, mire végre rájönnek a válaszra. Egyes esetekben pedig képtelenek vagyunk kitalálni a megfejtést, bárhogy is agyalunk rajta. Ne aggódj, nem mindenkinek vág az agya, mint a borotva, a találós kérdésekhez ugyanis széleskörű műveltség és gyors gondolkodás szükséges – és bizony vannak olyan fogós kérdések, amelyekre még a legprofibbak sem tudják a választ. Galériánkban mutatunk három feladványt, amiket eredetileg gyermekeknek szántak, de még felnőttként sem könnyű kitalálni őket. A megfejtéseket galériánk negyedik oldalán találod!

Órákban mérik az életemet, a szél az ellenségem. Gyors vagyok, amikor vékony vagyok, és lassú, amikor kövérebb. Mi vagyok én?
Kattints a további képekért!

A gyémántgyerek egy ritka és különleges típusú egyén, aki olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek a társadalom többi részében szokatlanok.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.
Lifestyle
Gyönyörű júniusi reggelre ébredhettünk ma. Kezdhetnénk így is ezt a cikket, ez azonban sajnos nem igaz.
Fashion&Beauty
Mutatjuk a 2023-as nyári manikűrtrendeket, amelyek között biztosan találsz neked valót.