Lifestyle

Napi horoszkóp, 2023.02.28.: A Szűz ma addig üsse a vasat, amíg meleg, és akkor mindenben sikeres lesz!

A Skorpió ne halogassa tovább orvosa felkeresését! Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

A legjobb szándékaid ellenére egy kisebb munkahelyi vitába keveredhetsz. Nagyon valószínű, hogy igazad van, ennek ellenére képtelen vagy érvényt szerezni az igazadnak. Nem erős oldalad a türelmes érvelés, pillanatok alatt elveszíted az önuralmadat.


IV.21. - V.20.

Bika

Csak akkor tegyél engedményeket a kapcsolataidban, ha valakit valóban szeretsz. Lehetnek feszült, rossz hangulatú pillanataid, mégsem lenne célszerű, ha különböző nyugtatószerekkel próbálnád oldani a feszültségeket.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Idegőrlő pillanatokra számíthatsz, és ha utazást tervezel, több nehézséggel kell számolnod az átlagosnál. Ezenfelül váratlan akadályok kuszálhatják össze a magánéletedet is. A sportolás mindig remek gyógyír a fékezhetetlen energiák levezetésében!


VI.22. - VII.22

Rák

Lehetnek kitűnő elgondolásaid, de talán mégse ez az időpont a legalkalmasabb a merész változtatásokra. Szellemileg ragyogó állapotban vagy, de hiányoznak a megvalósításhoz szükséges fizikai energiák. Igaz, ez most nem akadályozhat meg a tervezésben!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Talán a mai napon ismerheted meg azt az embert, aki a közeljövőben fontos szerepet játszhat az életedben. De ehhez kell némi kalandvágy is. Ma szinte mindenben sikeres lehetsz, amibe csak belekezdesz.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Kimondottan jó hangulatban telhet a mai nap, pedig nagyon sok tennivalód van. Szinte mindenben sikerélményt könyvelhetsz el, amibe csak belevágsz. Viszont a türelmetlenséged némiképp megfoszthat az örömtől, erre érdemes odafigyelned.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Már a reggeli órákban konfliktusba keveredhetsz a munkád és a magánéleted kiegyensúlyozatlansága miatt, így rákényszerülsz arra, hogy mielőbb megteremtsd közöttük az összhangot. Jobban tennéd, ha megbeszélnéd a benned dúló érzéseket egy hozzád közel álló személlyel.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Érdemes lenne egy alapos kivizsgálásra elmenned, mert az állandó fáradtságod, levertséged mögött valami betegség is megbújhat. Amennyiben mindent rendben találnak, akkor is ideje lenne az életedet átszervezned.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ha körülnézel, akkor most biztos, hogy megtalálod azt a személyt, aki tanítómesterként tudná bearanyozni a hétköznapjaidat. Most lehetőséged adódhat arra, hogy remek megoldásokat találj egy régóta húzódó jogi természetű problémádra.


XII.22. - I.20.

Bak

Ma gyors sikereket érhetsz el, de ezeket nem biztos, hogy képes leszel gyakorlatiasan kihasználni. Most kevesebbet kellene rögtönöznöd, kiváltképp akkor, ha fontos döntésekről van szó. Légy sokkal megfontoltabb!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Szeretnéd kimutatni gyengéd érzelmeidet valaki iránt, de az egész valahogy nem úgy sikeredik, mint ahogyan azt elképzelted. Közeledésed hol túl heves, majd egyszer csak megfontolttá válik. Próbálj meg egyértelműbben viselkedni!


II.21. - III.20.

Halak

Nehezen vagy képes megbocsátani azoknak, akik az utóbb időben támadni merészeltek téged, vagy megsértettek téged, esetleg úgy érezted, hogy akadályoztak abban, amit nagyon elszerettél volna érni. Nem szabadna megtorlásra gondolnod, mert ezzel csak a saját életedet nehezíted.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A hírességnek olyannyira sok a tennivalója, hogy még pihenni sincs ideje. Nemrég elárulta: már csak azért sem tud lemondani az alkoholról, mert az ital - a sporthoz hasonlóan - szelepként funkcionál...
Sztárok
Amanda Bynes egykor Amerika egyik legkapósabb tinisztárjának számított, mára viszont csak árnyéka egykori önmagának. A minap meztelenül sétálgatott Los Angeles utcáin, ahonnan végül a pszichiátriára...
Fashion&Beauty
A nyolcvanas években kezdte szárnyait bontogatni, igazi aranykora viszont a következő évtizedre esik, amikor nemcsak modellként, de televíziós- és filmszínésznőként is krediteket szerzett magának....