Lifestyle

Van otthon szódabikarbónád? Íme 8 dolog, amire nem is tudtad, hogy jó lehet

A szódabikarbónát nem csak sütéshez használhatjuk, hiszen sokszor jobban beválik a takarítás terén, mint a drága tisztítószerek.

Eltávolíthatatlan foltok

Nem elég, hogy a héten minimum egy napot a takarításra kell szánnunk, gyakran alaposan megküzdünk a foltokkal, főleg azokkal amiket egyszerűen lehetetlen eltávolítani. Hiába fújkáljuk agyon a csapot különböző vízkőoldó szerekkel, ott marad a lerakódás. Hiába dörzsöljük a lábast, nem tűnnek el róla a ronda fekete foltok. Azt viszont kevesen tudják, hogy ilyenkor kell elővenni a szódabikarbónát, és a problémánk nagyon gyorsan megoldódik. Hasznossága mellett nagyon olcsó is, így egy kevés összeget biztosan megspórolunk a használatával. Kevesen tudják, de még a fehér cipőt is újjá lehet vele varázsolni, remek vízkőoldó, és még az extra zsíros edényeket is megtisztítja. Lapozd végig a galériát, és nézd meg mennyi mindenre jó ez a csodaszer!

Te is jártál már úgy, hogy a műanyag edényedet befogta a pörkölt vagy a paradicsomszósz? Engedj rá bele meleg vizet, tegyél bele egy evőkanál szódabikarbónát, áztasd egy kicsit majd mosd el.
Kattints a további képekért!

Mitől lett hirtelen finom a brokkoli és a spenót? Nem, ennek semmi köze a felnőtté váláshoz, ennél sokkal egyszerűbb a válasz.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Talán nem is gondolnád némelyikről, milyen káros, negatív hatást gyakorolhat az agyadra és annak működésére.
Sztárok
Céline Dion-t évek óta visszatérő izomgörcsök kínozzák, ám az orvosok csak nemrég diagnosztizálták, hogy krónikus fájdalmait egy idegrendszeri betegség okozza. Állapota a kezelések ellenére sem...
Lifestyle
Nem csupán az ételek minősége, a kalóriabevitel és a testmozgás van befolyással a súlycsökkenésre – az sem mindegy, milyen szokásokat követünk a hétköznapokban, bizonyos tevékenységek ugyanis könnyen...