Lifestyle

Napi horoszkóp, 2023.01.24.: A Halak találkozik egy régi barátjával, és nagy csalódás éri.

A Skorpióra kellemes pillanatok várnak az este folyamán. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Megoldhatod egy olyan problémádat, amit már jó ideje hurcolsz magaddal, de ma pontot tehetsz az ügy végére. Éppen itt volt már az ideje, mert rengeteg idődet és energiádat elszívta. Végre megkönnyebbülhetsz!


IV.21. - V.20.

Bika

Mindig az első lépést a legnehezebb megtenni, ez a mai napodra sokszorosan igaz lehet. De ne riadj vissza semmitől, bátran nézz szembe a kihívásokkal. Amibe ma belekezdesz, annak hosszú távon élvezheted a gyümölcsét!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ma nem kell nagy erőfeszítést tenned, hogy a kisebb céljaidban sikerélményed legyen, ezért bátran fuss neki minden feladatnak, kihívásnak. Az eredmények majd téged igazolnak, hogy remek időzítéssel és kitartással megérdemled az elismerést.


VI.22. - VII.22

Rák

Próbálj meg nem a múlt eseményein rágódni, hanem a jövődet tervezni. Mindig fél lábbal a múltban vagy a sérelmeidet dédelgeted, így nem leszel képes előrelépni. Ne hagyd, hogy a múlt visszahúzzon, indulj el egy új úton a szebb jövőd felé!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ne keseredj el, ha még nincs programod az estére, még nem késtél le semmiről! Nyomasztólag hathat rád, hogy a környezetedben mindenki tudja, hogy mit fog csinálni, és folyamatosan megtalálnak az élménybeszámolókkal. Hidd el, nem maradsz le semmiről, akkor sem, ha ma az otthonodban töltöd az estét!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Nagyon elszánt vagy az új kapcsolatodat illetően, pedig be kellene látnod, hogy nincs értelme olyan szekér után futni, amelyik nem vesz fel. Ráadásul, ha sokáig húzod ezt a dolgot, az önérzetednek sem fog jót tenni, és addig is megfosztod magad az ismerkedés lehetőségétől.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Most remekül mennek a dolgaid, de azért legyél óvatos, ne bízd el magad túl korán! Ne felejtsd el, a sors kereke forgandó, nem tudhatod, hogy a következő pillanat mit tartogat számodra. Mielőtt túlzásokba esnél, gondolj arra: jöhetnek nehezebb napok is!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Amennyiben reggel ügyesen tervezed meg a teendőidet, akkor még nagyon sok időd marad a kikapcsolódásra. A környezetedtől is nyugodtan elvárhatod, hogy vegyék ki a részüket a feladatokból. A szerelemben kellemes pillanatok várnak rád az este folyamán.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Szép ígéretekkel és reményekkel teli időszak előtt állsz. Csak rajtad múlik, hogy ezekből mennyit valósítasz meg. A lehetőségeket nemcsak észrevenni kell, hanem meg is kell ragadni őket a megfelelő pillanatban, mint például a mai napon.


XII.22. - I.20.

Bak

Realista és gyakorlatias vagy, mindig két lábbal állsz a földön, ma ennek ellenére álmodozáson kaphatod magad. Olyan illúziókat kergethetsz, aminek semmi köze a valóságodhoz. Emiatt olyan áldozatokat is meghozhatsz amelyet talán később megbánhatsz.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Túlságosan rámenős és akaratos lehetsz, most mindent képes vagy megmozgatni a céljaid érdekében. Ez rendjén is van, hisz a jegyedben járó Szaturnusz segítségével bármit elérhetsz. Csak közben ügyelj arra, nehogy valakin átgázolj törtetésedben!


II.21. - III.20.

Halak

Régi barát tűnhet fel ma váratlanul az életedben. A találkozás hatására teljesen más szemmel tekintesz rá, mint ahogy az emlékeidben élt. Nem is érted, miért hitted őt igaz barátnak. Ez kissé megvisel téged, hisz egykor életed fontos szereplője volt.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A zenész májrákban szenvedett, 85 éves korában halt meg a maryland-i Bowie-ban.
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.
Recept
Valentin-napon sem muszáj egészségtelen édességekkel tömni magunkat, ezért mutatunk pár szuper egyszerű, finom és egészséges receptet.