Lifestyle

Ittasan száguldozott a Szentendrei úton egy Porschéval: Lehidalsz, ha megtudod, hova sietett ennyire

Száguldás, Porsche, Szerelem, Száguldás, óóóóó.... És egy kis sör.

Elképesztő, hova és miért sietett ennyire

A III. kerületi Szentendrei úton száguldó autó miatt tettek bejelentést a rendőrségre 2022. november 3-án éjszaka. Az óbudai járőrök a Bogdáni út magasságában igazoltatták a Porsche Cayenne vezetőjét. A 33 éves moldáv férfinél az alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért a férfit előállították a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitányságra.

Miután a hitelesített légalkoholmérő is megerősítette a helyszíni eredményt, a férfit ittas járművezetés vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A gépkocsivezető elmondta, hogy az autó tulajdonosával söröztek egy hotelben, az ital elfogyott, ezért elszáguldott még pár üvegért.

Forrás: Police.hu Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Éveken át várták magyarok milliói, hogy mikor jön már az új rész a Csillagkapuból O'Neillal, Samantha Carterrel, Teal’c-el és Daniel Jacksonnal. A 2007-ben véget ért sorozat óta drasztikusan...
Sztárok
Az egész 80-as éveket meghatározta a mára ikonikussá vált Flashdance. Töretlen sikerén nincs is mit csodálkozni, de azon már igen, hogy Jennifer Beals közel a hatvanhoz még mindig úgy fest, mint egy...
Home&Design
Ha figyelemmel kíséred az aktuális trendeket, valószínűleg hallottál már a hableányos színek, minták népszerűségéről, amely ezúttal már a lakásdekorálás elemei közé is beférkőzte magát.