Lifestyle

Ezzel is spórolhatsz: 8 étel, melyről eddig nem tudtad, hogy le lehet fagyasztani, megmentheted őket a kidobástól

Az élelmiszerárak már most sokat emelkedtek és szakértők szerint ez a tendencia folytatódni fog, így egyre fontosabb szempont lesz, hogy hogyan tudjuk a legtöbbet kihozni egy heti nagy bevásárlásból.

Fagyaszd le, amit nem fogyasztasz el azonnal!

Rengeteg élelmiszert és pénzt is spórolhatsz, ha kicsit tudatosabban használod a fagyasztót és azokat az élelmiszereket, melyeket nem fogyasztasz el azonnal, lefagyasztod, így megőrizve a szavatosságát és megelőzheted, hogy a szemetesben kössenek ki. Ezzel természetesen pénzt is spórolsz, hiszen kevesebb ételt kell majd újra megvásárolnod, amiért hagytad lejárni a hűtőben. Összegyűjtöttünk 8 élelmiszert, melyről eddig talán nem tudtad, hogy nyugodt szívvel lefagyaszthatod, majd kiolvasztás után ugyanúgy elfogyaszthatod.

Vaj A sózott vaj fagyasztva akár kilenc hónapig is eláll, míg a sótlan vaj hat hónapig. A vaj lefagyasztása egyszerű: csomagold légmentesen lezárva, szorosan fagyasztófóliába vagy jó minőségű konyhai fóliába és máris mehet a fagyasztóba.
Kattints a további képekért!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.