Fűszernövények
Mindannyian bűnösek vagyunk abban, hogy több fűszert veszünk, mint amennyire egy ételhez szükségünk van, majd a felesleget kidobjuk, hogy aztán ugyanezt tegyük, amikor néhány hét múlva újra megkívánjuk az adott ételt. Ehelyett a fűszernövényeket érdemes beletenni egy üres vizes palackba és abban lefagyasztani. Ez biztosítja, hogy a termékek minőségét nem befolyásolja a nedvesség, és frissen elővehetjük, amikor csak szükségünk van rá.
Fotó: 123rf
Fűszernövények
Mindannyian bűnösek vagyunk abban, hogy több fűszert veszünk, mint amennyire egy ételhez szükségünk van, majd a felesleget kidobjuk, hogy aztán ugyanezt tegyük, amikor néhány hét múlva újra megkívánjuk az adott ételt. Ehelyett a fűszernövényeket érdemes beletenni egy üres vizes palackba és abban lefagyasztani. Ez biztosítja, hogy a termékek minőségét nem befolyásolja a nedvesség, és frissen elővehetjük, amikor csak szükségünk van rá.