Lifestyle

Sosem vallanák be: ettől retteg a férfiak 90 százaléka

A többségük talán sosem ismerné be, hiszen a társadalom szemében egy férfi akkor erős, ha nem fél semmitől, de titkon ők is ugyanúgy rettegnek jó néhány dologtól. Mutatjuk, melyek ezek.

Titkos félelmek

Vannak dolgok, amiket a férfiak sosem ismernének be, sosem mondanának ki. Hogy miért? Mert a társadalom szemében a félelmekről való őszinte beszéd a gyengeség jele. Pedig a nyílt kommunikáció egyáltalán nem elítlendő, így elárulunk nektek 6 dolgot, amitől a pasik 90 százaléka valószínűleg retteg, de ha rákérdeznénk, nem szívesen vallanák be.

férfiak, félelem, rettegés, titok, sztereotípia, pasik, helyes, jóképű, kék háttér

Kattints a galériára!

Bár a pasikat kevesebbet piszkálják a külsejük miatt, ez nem jelenti azt, hogy ők ne aggódnának a fizikai formájuk miatt, vagy ne hasonlítanák össze magukat a magazinokban megjelenő jóképű és kigyúrt férfiakkal. Különben miért töltenének ennyi időt az edzőteremben? A legrosszabb félelmük az, hogy valaki megemlíti a sörhasukat.
Kattints a további képekért!

Fotók: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Messze van, hideg és eljutni is nagyon drága oda. A Déli-sarkra tényleg csak a kiváltságosok mehetnek el az életük során, sőt, az sem adatik meg mindenkinek, hogy egy utasszállító ablakából vessünk...
Lifestyle
Kíváncsi volt rá, milyen lehet, de a jelek szerint ez az egy alkalom elég is volt neki belőle.
Sztárok
Kalocsay Miklós nemcsak a szakmában, hanem a magánéletben is sikeresnek mondhatta magát, a sors azonban végül nem olyan jövőt szánt neki, mint amilyet elképzelt magának.