Lifestyle

Napi horoszkóp: Az Ikreket teljesen felkavarja, mikor megtudja, hogy egy barátja pletykál róla. - 2022.08.19.

Ma minél jobban szeretne a Rák valamit elérni, annál nehezebben fog neki sikerülni. Napi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

A mai nap olyan légkör teremtődhet körülötted, amelyet fojtogatónak érzel, és ez ösztönösen védekező reakciót vált ki belőled. Valójában a dolgok inkább a te fejedben játszódnak le és a helyzet messze nem annyira baljóslatú, mint ahogyan azt te érzed.


IV.21. - V.20.

Bika

A mai nap számodra kedvező lehet, ha érzékeny kérdéseket szeretnél felvetni egy társaságban. Kényes helyzetben leszel, és olyan környezetben, ahol számít a véleményed. Ne fogd vissza magad, nyílj meg, és meglátod, hogy az őszinte reakciók csak megerősítenek abban, hogy jó úton jársz!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A mai napon egy intrika okozhat gondot, de csak akkor, ha nagy jelentőséget tulajdonítasz neki. Elképzelhető, hogy a pletykálkodó a legközelebbi baráti körödből kerül ki, de nem biztos, hogy a szavait a rosszindulat vezérli.


VI.22. - VII.22

Rák

Ma minél jobban szeretnél valamit elérni, annál nehezebben fog sikerülni, ugyanis nem várt ellenállásra számíthatsz. Lehet, hogy nem is kellene erőltetni a dolgokat, hanem érdemes lenne inkább amolyan megfigyelő álláspontot felvenned.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ma előfordulhatnak apróbb sértődések, ezeket jobb, ha azonnal megpróbálod elsimítani. Minden esetre nem új problémákról van szó, hanem ezek már régi keletűek. Ezekről eddig nem beszéltetek, így már az is sokat segíthet, ha kimondjátok azt, ami a lelketeket nyomja.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Tele vagy energiával, de az erődet nem mindig a legcélszerűbben használod fel. Vannak sikereid, de mivel úgy érzed, hogy sokkal többet érdemelnél, folyamatosan napi harcokat vívsz a nagyobb elismerésért. Veszélyes ez a hiúsági kérdés, ne hagyd, hogy az egód vezéreljen!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Nézz körül higgadtan, lényeges dolgokat vehetsz észre, ha kellőképpen odafigyelsz minden apró részletre. Ne hagyd tovább, hogy mások visszaéljenek jóindulatoddal! Vess véget a hamis jótékonykodásnak, és fogadd el: te is lehetsz önző!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A munkahelyeden végre elcsitul a vihar, ezt a remek diplomáciai érzékednek köszönheted. Ismét bebizonyosodott, hogy nem érdemes bosszankodnod a rosszindulatú pletykák miatt. A főnököd fontos feladattal szeretne megbízni, ami igaz, hogy jelentős túlórával járhat, de fogadd el gondolkodás nélkül!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Úgy érzed, hogy szükséged van mások támogatására, a jó közérzeted záloga az olyan stabil kapcsolatok, amelyek növelik a biztonságérzetedet. Jó dolog, amikor számíthatunk mások támogatására, de a legfontosabb az lenne, hogy megtapasztald a saját erődet, azt, hogy mire is vagy képes igazából.


XII.22. - I.20.

Bak

Ma lépj egyet hátra és tarts egy kis önvizsgálatot! De kérdezd meg mások véleményét is önmagadról, és arról az irányról, amerre elindultál. Ha a válasz nem olyasmi, amit szívesen hallasz, ne idegeskedj, inkább igyekezz felhasználni minél több dolgot belőle!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ma kiderülhet, hogy az emberek körülötted sokkal jobban adnak a véleményedre, mint ahogyan te azt gondolod. Ha nyilatkozol vagy véleményt mondasz valamiről, odafigyelnek és meg is fogadják a tanácsodat. Azonban ne feledd, hogy ez így nagy felelősség is egyben!


II.21. - III.20.

Halak

Nem csoda, ha ma ki sem akarsz mozdulni az otthonról. Tedd is meg, ha van rá lehetőség, és töltsd el a mai napot egyedül vagy szeretteid társaságában. Keress emlékeket, olvass, nézegess régi fotókat. Ha pedig kikapcsolódnál, csakis vidám filmeket vagy könyvet válassz!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Volt kitől örökölnie a szépségét: Nicole Kidman megszólalásig hasonlít gyönyörű édesanyjára.
Sztárok
Peg Entwistle képtelen volt feldolgozni, hogy sosem sikerült befutnia filmsztárként, ezért tragikusan fiatalon, mindössze 24 esztendősen végzetes lépésre szánta el magát...
Sztárok
Akár akarjuk, akár nem, az idő múlása bizony mindannyiunkon nyomot hagy, mégsem öregszünk egyformán – ez pedig a világsztárok esetében sincs másképp.