Lifestyle

Te is sírsz a filmeken? Akkor ennek a kutatásnak az eredménye téged is meg fog döbbenteni!

Szerelmünk lapjai, Hacsi, a leghűségesebb barát, P.S. I Love You, Mielőtt megismertelek. Te is elsírtad magadat ezeken a filmeken? Vagy ha ezeken nem is, de gyakran megesik veled, hogy zsepiért kell nyúlnod film- vagy sorozatnézés közben, mert nem bírod visszatartani a könnyeidet? Akkor olvass tovább, mert nem kis meglepetés fog érni!

Sokan úgy vélik, hogy aki sír egy film miatt, az valójában gyenge. Nos, ez a gondolat totálisan téves! Paul J. Zak, a Claremont Graduate University neuroközgazdásza végzett egy tanulmányt, amelyben megerősíti, hogy azok, akik sírnak a filmek alatt, empatikusabbak, jobban tudják kezelni az érzelmeiket, és erősebbek a napi kihívásokkal szemben.

Kattints a galériára és olvass tovább!

1. Tudják, hogy ezek a történetek kitaláltak, de nem képesek magukban tartani az érzéseiket Zak azt mondja, hogy a nézők bár tudják, hogy a film nem valódi (leszámítva az igaz történeteket), és a tévében látott sztori kitalált, mégis elkerülhetetlen, hogy sírjanak, amikor egy nagyon érzelmes jelenetet látnak.
Kattints a további képekért!

A halál az élet elkerülhetetlen része. Végpont, lezárás, melyet nem lehet sem megkerülni, sem elodázni. Az utolsó időszakban látványosan megszaporodnak azok az egyértelmű jelek, melyekből tényleg arra lehet következtetni, hogy a haldokló hamarosan eltávozik a földi létből.

forrás: brightside, leadkép: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Ünnepi díszbe öltözött a dél-alföldi kisváros, Csongrád. A Tisza-parti város főterén, a Kossuth téren már adventi fények, karácsonyi hangulat és változatos családi programok várják november 26-tól...
Sztárok
Egyre csak fokozódik a dráma A Nagy Ő villájában, az egyik lányról olyan titok derült ki, ami Árpa Attilának nem fér bele.