Lifestyle

Hétvégi szerelmi horoszkóp - A Vízöntő megcsalást sejt, és talán nem alaptalan a megérzése

Az Ikrek megtapasztalja, milyen az igazi szerelem. Hétvégi szerelmi horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

Jelenleg komoly erőfeszítéseket teszel annak érdekében, hogy megőrizd szabadságodat és függetlenségedet. Ám könnyen abba a csapdában eshetsz, hogy a végén elmagányosodsz. Ha párkapcsolatban élsz, felütheti fejét a féltékenység, talán ez a kínzó érzés abból fakad, hogy nem vagy tudatában saját értékeidnek. Találnod kellene olyan aktív tevékenységeket, amelyek sikerélményt hoznának.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Előfordulhat, hogy egy olyan ember jelenik meg az életedben, aki szinte mágikus vonzerővel hat rád. Bár pontosan érzed, hogy ezzel a kapcsolattal megnehezíted az életedet, de jelenleg képtelen vagy gyakorlatiasan szemlélni a dolgokat. Úgy érzed, egy irányíthatatlan erő sodor felé, amelynek nem tudsz ellenállni. Ha belemész felejthetetlen tapasztalatokat szerezhetsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Könnyen előfordulhat, hogy sok problémát okoz számodra a szerelem, de most úgy tűnik, hogy véget ér a szenvedéssel és bánattal teli időszak. A régi problémák szinte maguktól tova tűnnek, a megfakult szerelem egyszerre csak a legcsodálatosabb oldalát mutatja. Ha keresed a szerelmet nagy eséllyel most tapasztalhatod meg, milyen az igazi szerelem.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Olyan időszak köszönt rád, amikor meg kell vizsgálnod, hogy mit is keresel valójában a szerelemben. Lehet, hogy az lenne a legjobb döntés, ha kis időre visszavonulnál. Hagynod kellene, hogy megérjenek benned az érzések. Ne hagyd, hogy a környezeted nyomást gyakoroljon rád, és hirtelen felindulásból meghozott döntésekre sarkalljon.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Mindennél fontosabbnak tartod a szerelmi életedben az őszinteséget, tiszteletet és az egyenjogúságot. Itt az idő, hogy felülvizsgáld, vajon te hogy állsz most ezekkel. Ha elégedetlen vagy az életeddel, pároddal, akkor mérlegeld, vajon te mennyire vagy felelős a jelenlegi helyzetért. Eljött az idő, hogy szembenézz a korábbi téves döntéseiddel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Szűz

A szerelem most sokba kerülhet, amennyiben cserben hagy a józan ítélőképességed és kicsúszik az irányítás a kezedből. A nagy reményeid nem biztos, hogy valóra válhatnak egy bizonyos illetővel kapcsolatban. A későbbiekben komoly következményei lehetnek annak, ha nem nézel szembe a tényekkel és álomvilágba menekülsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Mérleg

A romantikus érzelmeid komoly változáson mennek keresztül. Miközben neked mindig is fontos volt, hogy az aktuális partneredre felnézhess. Most egy olyan emberhez kezdhetsz vonzódni, aki inkább tőled tanulhatna néhány dolgot, a felelősségről és a gondoskodásról. Ha ez nem azt jelenti, hogy az egész eddigi életedet fel kell rúgnod érte, akkor kellemes élményekben lehet részed.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Skorpió

Eljött az idő, hogy elengedj mindent, ami már idejétmúlt. Hagyd a nehézségeket, koncentrálj teljes figyelmeddel az igazi megoldásokra. A jelenlegi kapcsolatod igazi értékeket rejt, nem szabad hagynod, hogy az utolsó parázs is kialudjon. Tudod jól, hogy sok időre és munkára van szükség ahhoz, hogy az igazi csoda újból megmutassa magát.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ebben az időszakban a szerelem igazi kihívást jelenthet számodra, talán hatalmi harcokba keveredhetsz a pároddal. Az is megtörténhet, hogy egy harmadik személy szeretne befurakodni, legyél résen, és ne adj neki alkalmat erre. Ha egyedül élsz hamarosan egy olyan szerelem kerül elérhető közelségbe, amelyről eddig csak álmodoztál.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Nem igazán látsz most lehetőséget arra, hogy elérd a régóta dédelgetett céljaidat. Túl sötéten látod jelenleg a helyzetedet, úgy érzed, minden teher rád hárul és bármerre is szeretnél elindulni, csak akadályokkal szembesülsz. Talán itt az ideje, hogy néhány dolgot elengedj, és elbúcsúzz azoktól a személyektől, akik csak visszahúznak a fejlődés lehetőségétől.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A szerelemmel kapcsolatban kétségeid merülhetnek fel, előfordulhat, hogy nem teljesen alaptalanok a megérzéseid. Mielőtt számon kérnéd párodat, járj utána a dolognak, szentelj figyelmet a részleteknek is. Nehogy abba a hibába ess bele, hogy nem vettél észre egy ártatlannak tűnő dolgot. Ha keresed a szerelmet egy nem teljesen őszinte személy csapdájába sétálhatsz bele!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Jobban kellene bíznod magadban, az értékeidben. A plátói szerelem nem neked való, ne hagyd, hogy folyamatosan az áldozatszerepbe kényszerítsenek! Álmodozás és felesleges áldozatvállalás helyett lépj a tettek mezejére. Érdemes a hétvégét társaságban töltened, mert kellemes meglepetésben lehet részed.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Éveken át várták magyarok milliói, hogy mikor jön már az új rész a Csillagkapuból O'Neillal, Samantha Carterrel, Teal’c-el és Daniel Jacksonnal. A 2007-ben véget ért sorozat óta drasztikusan...
Sztárok
Az egész 80-as éveket meghatározta a mára ikonikussá vált Flashdance. Töretlen sikerén nincs is mit csodálkozni, de azon már igen, hogy Jennifer Beals közel a hatvanhoz még mindig úgy fest, mint egy...
Home&Design
Ha figyelemmel kíséred az aktuális trendeket, valószínűleg hallottál már a hableányos színek, minták népszerűségéről, amely ezúttal már a lakásdekorálás elemei közé is beférkőzte magát.