Lifestyle

Sosem gondoltuk volna: ez a gyorskaja igazi Jolly Joker reggelire

Reggel a legfontosabb nagy hangsúlyt fektetni a minőségi tápanyagokra. Ha eddig azt gondoltad, hogy egészségesen reggelizel lehet, hogy most meg fogsz lepődni.

Gyorsétel reggelire?

Szokták mondani, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése, vagy például azt, hogy "reggelizz úgy, mint egy király". Ez nem véletlen, hiszen üres gyomorral nem lehet gondolkozni sem, ugyanis az agynak szénhidrátra van szüksége, a vércukorszintünk is leeshet, ráadásul az edzés és a stressz üres gyomorral elviselhetetlen. Mivel a reggelit le tudod dolgozni a nap folyamán, így nyugodtan fogyaszthatsz ilyenkor egy kicsit több szénhidrátot, valamint érdemes beiktatni vitaminokat, rostokat, fehérjéket és jó zsírokat is. Hogy néz ki egy megfelelő reggeli? A dietetikus erre vélhetően a sok zöldséget, gyümölcsöt, teljes értékű gabonát, sovány húsokat és tejtermékeket, valamint a sok folyadékot mondaná. Ezzel szemben, ha a "rossz reggelire" gondolunk, akkor a péksütik, szendvicsek, felvágottak, cukrozott gabonapelyhek jutnak eszünkbe. Nagyjából ez a felállás van a fejekben, ám most úgy tűnik, hogy ez a vélekedés megdőlni látszik. Lapozd fel a galériát a részletekért!

Úgy tűnik, hogy eddig tévhitben éltünk, ugyanis egy amerikai dietetikus, Chelsey Amer azt nyilatkozta az ABC News-nak, hogy az egészségesnek hitt gabonapelyheknél van egy sokkalta jobb alternatíva, amiről talán nem is tudunk.
Kattints a további képekért!

Gondolkodtál már azon, vajon milyen hatással lenne a testedre, ha minden nap elfogyasztanál egy kis túrót? Nos, talán nem is sejted, de fogyasztása rengeteg jótékony hatással bír!

Leadfotó: 123rf.com

VIA

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Te tudod, pontosan mennyi idő után érdemes lecserélned a párnáidat? Meg fog lepni a válasz!
Lifestyle
Nem könnyű feladat megszabadulni a makacs hasi zsírtól, azonban van egy egyszerű módja annak, hogy felgyorsítsuk a folyamatot és akár néhány nap alatt változást tapasztaljunk.
Sztárok
Tóth Gabi nem tagadta, hogy nagyon nehéz volt Krausz Gábort a helyes irányba terelnie. Előkerült az exe múltja is a beszélgetés során.