Lifestyle

Ha csak egy videót nézel meg ma, ez legyen az: így tér vissza két és fél év után a családjához egy elveszett kutya

Szem nem marad szárazon a szívszorító felvétel megtekintése után.

Akkor veszett nyoma, amikor új városba költözött a család

Napokkal ezelőtt tett ki egy bejegyzést Facebook-oldalára a Tiszakécskei Ebrendészeti Telep, melyben egy négylábú gazdáját keresték - írja a 24.hu. A kutyában volt egy chip is, s az abban talált adatok alapján tudták azonosítani az eb tulajdonosát. A Zeusz névre hallgató kutyus több mint két éve tűnt el: egy család fogadta be, miután a gyerekek óvodájánál kóborolt. Akkor veszett nyoma, amikor a család 2021-ben Tiszakécskére költözött. Valószínűleg nehezen szokta meg az új helyzetet, és elkóborolt. A família tagjai lázasan keresték Zeuszt, de nem akadtak a nyomára - mindeddig. Most viszont megtörtént a nagy visszatérés, amiről mindannyian ábrándoztak.

A család korábban hirdetésekkel is próbálkozott, de nem jártak eredménnyel.
Kattints a további képekért!

Háborúk és szenvedés rázza meg a világot hosszú hónapok és évek óta, az ember ilyenkor hajlamos a hitét is elveszteni az emberekben rejlő jóságban. És akkor érkezik egy ilyen történet.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...