Ezzel a trükkel misszionárius pózban is garantált az orgazmus

Bár máig a misszionárius a legkedveltebb a pózok közül, sok hölgy ebben a testhelyzetben nem képes elélvezni. Egy egyszerű trükkel azonban ez megváltozhat.

Töretlen népszerűség

A misszionárius póz népszerűsége ősidők óta töretlen - ez az a pozíció, amely állandó elem a legtöbb pár szexuális palettáján. Bár tény, hogy intimitás szempontjából a misszionárius a lehető legjobb választás, egy komoly hátránya azért van: minimális azoknak a nőknek a száma, akik ebben a pózban képesek elérni az orgazmust. Ennek oka, hogy a szóban forgó testhelyzetben nehézkessé válik a csikló stimulálása, ami a nők jelentős részének elengedhetetlen ahhoz, hogy eljussanak a csúcsra. Létezik azonban egy apró trükk, amely lehetővé teszi, hogy kedvenc pozitúránkban is megélhessük az orgazmust. Kíváncsi vagy, mit kell tenned? A megoldásért lapozd fel a galériát!

Egy úgynevezett szex coach segíti megoldani az egyik legégetőbb szexuális problémánkat, a misszionárius pózban való orgazmus elérésének kérdését. A szakértő szerint - a közvélekedéssel ellentétben - misszionárius pózban sem kell lemondanunk az orgazmusról, csupán egy kis erő befektetés kell hozzá.
Kattints a további képekért!

Nem csak a méret számít... ugyanakkor, ha kíváncsi vagy, milyen számot mondanának a hölgyek, íme a pontos adat.

Leadfotó: 123rf.com

VIA

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.