Ebben a ruhában ment állásinterjúra, azonnal hazaküldték: Nem hiszed el, mivel indokolták a radikális döntést

A nő öltözéke miatt vetettek véget az állásinterjúnak. Szerinted is felháborító volt a megjelenése vagy te a hölgynek adnál igazat?

Miben menjünk?

Lehet, hogy megfelelő bizonyítványokkal rendelkezel és lehengerlő a személyiséged, azonban ez nem minden egy állásinterjún. Ha nem akarod elszalasztani életed legnagyobb lehetőségét, akkor bizony oda kell tenned magad, ugyanis pszichológiai kutatásokból kiderült, hogy a színek, amelyeket viselünk a meghallgatáson, óriási befolyással van a munkáltatóra. Erről korábban ITT írtunk részletesen. Egy fiatal lány, Rosie Reilly ezekre kimondottan odafigyelt és nagy műgonddal választotta ki öltözetét, haját és sminkját, ám sajnos ez sem volt elég. Lapozd fel galériánkat a részletekért!

A fiatal lány egy látszerész üzlet állásinterjújára ment, ám öltözéke egyáltalán nem számított kihívónak, mitöbb talán te is ilyen ruhákat veszel fel a hétköznapokban. Az interjú része kiválóan ment mindaddig, amíg a HR-es munkatárs ki nem bökte a következő mondatot.
Kattints a további képekért!

Az edzőtermi munka nagyon jót tesz a testnek - egészen addig, amíg mindent úgy csinálunk, ahogy azt kell. Az ausztrál személyi edző, Dylan Rivier összeszedte azokat a leggyakoribb hibákat, amiket szinte mindenki elkövet - talán te is, úgy, hogy eddig észre sem vetted.

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Egészség
Nagyon oda kell figyelned, hogy ne sózzanak rád ilyen fájdalomcsillapítót a patikában. Sokan súlyos mellékhatásokról számoltak be.
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.