10 rajzfilmhős, aki ugyanúgy néz ki, mint az őt szinkronizáló színész

Félelmetes a hasonlóság.

Ikertornyok: rajzfilmhősök és szinkronhangjaik

A Disney híres arról, hogy a karaktereit úgy rajzolja meg, hogy hasonlítsanak az őket szinkronizáló színészekhez. A következő összeállításból láthatod, hogy nemcsak ők, hanem a például a DreamWorks is szeret így tisztelegni a nekik dolgozó hírességek előtt.

1. Zordon (Az oroszlánkirály) - Jeremy Irons

Jeremy Ironsba az egész szerkesztőség szerelmes: csábosan gonosz tekintete azt árulja el, hogy ő csak a felszínen rosszfiú, a lelke mélyén arra vár, hogy valaki (mondjuk mi) megmentse. Kövezzetek meg, de Zordonban is van valami furcsa sárm. Igen, tudjuk, hogy ő egy oroszlán, ráadásul igazi szemétláda is. Mindegy is, a lényeg, hogy kiköpött másai egymásnak.

2. Dzsinn (Aladdin) - Robin Williams

Ha hunyorítunk, Dzsinnt könnyen Robin Williamsnek nézhetjük. Na jó, ez nem egészen igaz, de azt nem tagadhatjátok, hogy a hatalmas szellem bolondos természetéről, mosolygós arcáról, széles álláról a pár éve elhunyt színészt jut eszetekbe!

3. Zazu (Az oroszlánkirály) - Rowan Atkinson

Úristen, hát ki az, aki azt meri mondani, hogy Rowan Atkinsonnak és Zazunak nem ugyanolyan tekintete van? Azonnal jöjjön be ide a szerkesztőségbe, mi majd kezelésbe vesszük!

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotók: brightside.me, moviepilot.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!