Hallottál már a prebiotikus fogyásról? Ezzel stresszmentesen érheted el a strandalakot

Sokunk fejében már tél végén elkezd motoszkálni a gondolat, hogy egyszer eljön majd a bikiniszezon, és ha addigra szeretnénk a legjobb formánkat hozni, muszáj elkezdeni az életmódváltást. (x)

Halogatás

Az elnyúlt homeoffice időszak sem tehetett jót annak, hogy rávedd magad arra, hogy elkezd. Tényleg minden összejött, hogy halogassuk heteken, hónapokon át a kezdés időpontját. Lássuk be, a nyár is későn kezdődött, bizonytalanok voltunk, hogy egyáltalán el tudunk-e utazni nyaralni bárhová is. Ezen kívül azt gondoljuk, kizárólag drasztikus változtatásokkal lehet csak a megszokottól eltérő életmódot elkezdeni. Az idő pedig egyre csak telik, és azt vesszük észre, hogy még mindig nem tettünk semmi kézzelfoghatót a kitűzött cél érdekében. Ezzel csak saját frusztráltságunkat növeltük. A szép nyári forma, a beachbody távoli álom maradt a nyár derekán. Nos, most aztán tényleg kell egy hatékony megoldás, de nagyon gyorsan, hiszen már azzal is jól járunk, ha has és deréktájról leadunk jó pár centit, ami ruhaméreteknek felel meg, és teljesen más önbizalommal vesszük majd fel a fürdőruhát az augusztusi nyaralás alatt.

Nem vagy elkésve

Próbáld ki!

Többet szeretnél tudni a fogyókúrás világújdonságról? Megrendelnéd? Látogass el a www.fogysz.hu weboldalra!

Tehát most sem késő, létezik megnyugtató megoldás a fogyás beindítására. A FATBOND® őrködik a fogyókúra sikere felett. Nyáron is bátran elkezdheted a fogyókúrát és egyre közelebb juthatsz a vágyott formához, ha az egészséges étrend és a rendszeres mozgás mellett a súlycsökkentő, elhízásmegelőző világújdonságot, a FATBOND®-ot hívod segítségül. A FATBOND® természetes hatású, 100% növényi rost-komplex, melynek prebiotikus hatása, valamint szénhidrát- és zsírmegkötő képessége folytán gyorsan, stresszmentesen megszabadulhatsz a felesleges kilóktól a diéta alatt.1,2,3,4,5

Hogyan segíti a fogyást a FATBOND®?

Úgy, hogy az elhízás valódi okára hat. A legújabb kutatások szerint ugyanis az elhízás okát az emésztőrendszerben, a bélflóra bakteriális összetételénél kell keresni, mivel ez kihat a zsíranyagcserére. Leegyszerűsítve: léteznek hízlaló baktériumok, amelyek képesek olyan vegyületeket kibocsátani, amelyek hatására több kalóriát hasznosítunk az ételből. A felesleges kalóriákat pedig a szervezet főleg hasi zsírpárnákba raktározza el. Azért fontos az étkezések összetétele, mert egyúttal a vastagbél baktériumokat is tápláljuk. Célszerű lenne nem a járványként terjedő, hizlaló Firmicutes típusú törzsek túlszaporodását segíteni.

A FATBOND® prebiotikus hatásával helyreállítja a bélflóra fogyasztó és hizlaló baktériumainak arányát, egyensúlyát, ezzel a bakteriális eredetű hízásra való hajlamot szünteti meg, így elhárulhat a sikeres fogyást akadályozó tényező. Ezt nevezzük a természetes, prebiotikus fogyásnak, vagy mikrobiom típusú diétának.

Megkönnyíti a diéta sikerét

A FATBOND® 3 szabadalommal védett, klinikai vizsgálatokkal igazolt hatású orvostechnikai eszköz, a prebiotikus súlycsökkentésre kúraszerűen, a kalória-blokkoló hatása révén elhízás megelőzésére alkalomszerűen is használhatod. A rost-komplex akár 462 kalóriát képes megkötni az elfogyasztott ételekből naponta4. Étvágycsökkentő1 és nassolásgátló2 hatása pedig jelentősen megkönnyíti a diétád sikerét, hogy ne éhezz minden nap, emiatt ne csábítsanak el az ártalmas szénhidrátok, ezzel megtörve a fogyás lendületét.

Orvostechnikai eszköz: II a, CE 1370 – Engedélyező hatóság: Bureau Veritas, Italy

1,2,4 Protokoll szám: 010816, 06/2012, Klinikai vizsgálati szám: E85068-03/06 CL, 03/2015
3 Klinikai vizsgálati szám: F02843/ 01LA, 02/2011
5 Klinikai vizsgálati szám: 2015190/ D252/5, 01/2017

Oldalak

Sztárok
Claudette Colbert egyike volt az elmúlt száz év száz legnagyobb hollywoodi filmsztárjainak. A díva nézők millióit hódította meg a vásznon, szépségéért pedig bolondultak a férfiak, ám romantikus...
Sztárok
Pár nappal ezelőtt röppent fel a hír, hogy a 82 éves legendás színész ismét apa lesz, azonban nem kellett sok idő, hogy kiderüljön, nem éppen felhőtlen apai boldogság övezi ezt az eseményt A...
Lifestyle
A csalók kreativitása végtelen, a banki adataink után most az e-mail fiókokon keresztül támadnak, méghozzá nem is akárhogyan.