Ötven év után kapta vissza a pénztárcáját, hihetetlen, mit talált benne

Kiváltképp szerencsésnek érezheti magát a pénztárca gazdája, ilyesmi ugyanis csak roppant ritkán történik.

Fél évszázad pénztárca nélkül

Ha nyoma vész egy apró, de felbecsülhetetlenül fontos "használati tárgyunknak", mint például a slusszkulcsunk, az óránk, vagy a pénztárcánk, az esetek 90 százalékában az elveszített, szívünknek kedves holmi sosem kerül vissza hozzánk. Először persze minden energiánkat és időnket latba vetjük, hogy a nyomára akadjunk, talán még honoráriumot is felajánlunk annak, aki segíti kutakodásunkat, aztán lassan jönnek a megtorpanás, a feladás és a végső belenyugvás stációi.

A sorsnak azonban különleges érzéke van az iróniához, és néha - amikor a legkevésbé sem számítanánk rá - ezt eléggé látványosan bizonyítja be. Mi történik akkor, ha mondjuk mégis visszakerül hozzánk a pénztárcánk, de ötven évvel az eltűnése után? Eléggé bizarr helyzet, egyesek szerint talán nem is lehetséges, de épp ez történt egy amerikai, Kansas államban élő férfival a minap - jelentette a UPI.

A Great Bend-i Rendőrkapitányság a Facebook felületén osztotta meg az izgalmas részleteket a pénztárcáról. Az aprócska bukszát egy meg nem nevezett amerikai állampolgár juttatta el a hatóságokhoz.

Fotó: 123rf

Lapozz, jönnek a további részletek!

Oldalak

  • 1
  • 2