Lifestyle

Június első napján újra a nőké lesz a Népliget

Június 1-jén, szombaton a Népligetben rendezi meg a BSI az ország egyetlen, csak nőknek meghirdetett futóeseményét – írja az MTI.

9 táv várja a sport szerelmeseit

A szabadidősport-eseményen kilenc táv várja a sportolni vágyókat, akik az 1000 méteres családi futástól egészen a 10 kilométerig választhatnak kihívást. A különböző versenyszámok kombinálhatók, így akár 17,5 kilométer is teljesíthető a nap során, három részletben. Az egyéni 10 km-es, 5 km-es és 2,5 km-es számok mellett a 10 km párban is lefutható, de lesz 3x2 km-es váltó és 2,5 km-es gyaloglás is. A családi futáson és a 3x2 km-es váltók tagjaként férfiak is rajthoz állhatnak.

„Az Aldi női futógálát, mint a futóközösség alternatív nőnapját tartjuk számon, ahol együtt futhat kis- és nagylány, anyuka és nagymama. Az egyedülálló esemény 28 éves története során eddig 191 229 nevező tartott velünk, ami bizonyítja a női futógála népszerűségét” – mondta Kocsis Árpád, a BSI versenyigazgatója.

A Népligetben több ponton frissítővel segítik a résztvevőket, a futótávok rajtcsomagjában póló is lesz, a célban pedig mindenkit egy különleges érem vár.

Novak Djokovic elég hamar kiesett a római salakpályás tenisztornán. Előtte pont egy rajongó okozott neki sérülést.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Sztárok
Az olyan sztárokat, mint Sir Elton John, Lionel Messi és Jennifer Aniston oroszbarát idézettel ábrázolták az interneten. Természetesen a hírességek sosem állítottak ilyet.
Home&Design
Néhány egyszerű trükköt kell csak bevetni, és a ruháidat valóban patyolat tisztán tudod kivenni a mosógépből.
Sztárok
Katy Perry megmutatta vadabb oldalát: az énekesnőről egy szál bikiniben készítettek lehengerlő fotókat, melyek láttán a rajongóknak azonnal leesett az álluk.