Lifestyle

„Egy anya nem tud tökéletes lenni, hisz ember" - interjú Werner-Tóth Zsuzsanna, anyai kiégés specialistával

Az anyai kiégés témáját körbejáró Anya jól van(?) konferenciánkon Werner-Tóth Zsuzsanna is megosztotta a közönséggel gondolatait. Zsuzsa anyai kiégés specialistaként rengeteg édesanyának segít nap, mint nap a kiégés leküzdésében.

Személyes élményei inspirálták

Zsuzsa személyes élményeinek köszönhetően találkozott először az anyai kiégés fogalmával, saját kisfia születését követően tapasztalta meg, mit is jelent a probléma és hogyan lehet a leghatékonyabban leküzdeni. Éppen ez vezette ahhoz, hogy aztán úgy döntött, másoknak is igyekszik segíteni, ezért elkezdte képezni magát a témával kapcsolatban, ma pedig már rengeteg nő, édesanya lelki egészségét támogatja a MOM Balance kezdeményezésen keresztül. Zsuzsa kiemelte, azért is tartja nagyon fontosnak, hogy minél nagyobb fókusz kerüljön az anyai kiégés témájára, mert ez a típusú probléma merőben eltér minden egyéb típusú kiégéstől. Munkahelyet tudunk váltani, ha munkahelyi kiégéssel küzdünk, ahogyan az emberi kapcsolataink felett is van irányításunk, az anyai szerep viszont életünk végéig kísér minket, ezért mindenképpen fontos a kiégés megelőzése és megfelelő módon történő kezelése. A teljes interjúért kattints a videóra!

A kiégés mindannyiunkat érint, a mindenkinek megfelelni próbáló nőket, anyákat különösen – a témáról május 23-án tartunk konferenciát a MagNet Közösségi Házban, az esemény házigazdája Peller Mariann lesz.

Leadfotó: Femcafe

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Lifestyle
Sztárok
Gene Hackman január 30-án ünnepelte 94. születésnapját. A kétszeres Oscar-díjas színészóriás az ezredforduló utáni években elégelte meg Hollywood cukorhabos zsizsegését, és úgy döntött, nyugdíjba...
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.