Lifestyle

Éppen a nappaliban pakolászott a nő, amikor majdnem megállt a szíve: hihetetlen, mi csapódott be a házba - Videó

Caroline Sasaki egy hónappal ezelőtt vette birtokba új otthonát, és máris életveszélybe került - méghozzá a nappalija kellős közepén.

Négyen tartózkodtak a házban, amikor megtörtént a baleset

Felkavaró felvétel terjed a világhálón: egy biztonsági kamera rögzítette, amint egy hatalmas szikladarab csapódott be egy családi házba Honoluluban, és voltaképpen csak néhány centin múlott, hogy nem találta el az ingatlan nappalijában tartózkodó nőt. Az ABC7 cikke szerint a megrázó eset múlt hétvégén történt a Hawaii-szigetek fővárosában. A mintegy másfél méter átmérőjű szikla könnyedén átszakította a családi ház falát, átrepült a nappalin, és végül a hálószobában csapódott be. Az esemény időpontjában egyébként összesen négyen tartózkodtak az ingatlanban, így kisebb csodának számít, hogy végül senki sem sérült meg.

Caroline Sasaki, a hölgy, aki a nappaliban pakolászott, és akit majdnem eltalált a szikla, az ABC7-nek azt mondta: a családja ebben a hónapban költözött be az új lakásba, s természetesen egyáltalán nem számítottak rá, hogy rögtön ilyesfajta nehézségekkel kell majd szembesülniük, miután birtokba vették a házat. "Természetesen sokkoltak a történtek. Nem akarom megnézni a videót. Mindenki azt mondogatja, mekkora szerencsém volt" - mondta Sasaki.

Arról egyelőre nincsenek pontos információk, hogy a szikla hogyan csapódhatott a házba, de az ügyben jelenleg is folyik a nyomozás.

A srácot és szüleit is összeroppantotta a szörnyű valóság: sosem gondolták volna, hogy a sors egyszer majd ilyesfajta próbatétel elé állítja őket.

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Bak olyan információkhoz jut, amiket pénzre válthat. Napi horoszkóp!
Sztárok
Annak idején, amikor a pár szerelme még csak kibontakozóban volt egyetemi éveik alatt, bizony más nők is szemet vetettek a trónörökösre, és megpróbálták elcsábítani Vilmost - nos, Katalin ezt már...