Lifestyle

Megszabadulnál a hasi zsírpárnáktól? Ez a 4 étel a legjobb zsírgyilkos, szinte lerobbantják rólad a felesleget!

Ha helyesen táplálkozol és a megfelelő ételeket fogyasztod, nem fog gondot jelenteni a fogyás.

Megéri falatozni belőlük

A hasi zsír a nők legnagyobb ellensége, ugyanis a test ezen részén előforduló felesleget a legnehezebb leadni: na persze vannak olyan szerencsések, akik egyáltalán nem híznak erre a területre, így nekik életük végéig lapos a hasuk, a többségnek azonban meggyűlik a baja az itt előforduló zsírpárnákkal. Ezeket okozhatja a genetika, a kor, egyes egészségügyi állapotok, mint például a kettes típusú diabétesz vagy éppen az inzulinrezisztencia, de legtöbbször a felesleges zsír hátterében mindössze az egészségtelen táplálkozás és a sport hiánya áll. Vannak azonban olyan ételek, amelyek szinte lerobbantják a lerakódott felesleget a hasi tájékról, így érdemes minél többet fogyasztani belőlük – galériánkban mutatjuk, melyek ezek!

A hüvelyesek egyik legnagyobb előnye, hogy könnyű őket beépíteni gyakorlatilag bármilyen étrendbe, és roppant egészségesek, illetve könnyen elérhetők: ahogyan a Házipatika is írja, rengeteg bennük a rost és a fehérje, így hosszú időre eltelítenek, ezért ha babot, csicseriborsót, lencsét vagy szójababot fogyasztunk, szinte biztosak lehetünk benne, hogy nem leszünk egyhamar éhesek. A hüvelyesekben található fehérje egyébként segít a sovány izomtömeg felépítésében, felgyorsítja az anyagcserét, valamint javítja a test általános működését is.
Kattints a további képekért!

Nagyon egyszerű, el sem lehet rontani, ráadásul egy mindössze 2 perces módszerről van szó, tehát nem időigényes.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nem igen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!
Lifestyle
Az Ikrek óriási terhektől szabadul ma meg. Napi horoszkóp!