Több kutatás is úgy találta, hogy a D-vitamin alacsony szintje összefügg a hason kialakuló zsírpárnákkal: mivel a különböző gombák jó D-vitamin források, mindenképp érdemes beiktatni őket az étrendünkbe. Alacsony a kalóriatartalmuk, ellenben sok fehérje és víz található bennük, nem mellesleg rendkívül finomak is, és könnyen elkészíthető, ízletes ételeket lehet belőlük csinálni az egész család számára.
Fotó: Pinterest
Több kutatás is úgy találta, hogy a D-vitamin alacsony szintje összefügg a hason kialakuló zsírpárnákkal: mivel a különböző gombák jó D-vitamin források, mindenképp érdemes beiktatni őket az étrendünkbe. Alacsony a kalóriatartalmuk, ellenben sok fehérje és víz található bennük, nem mellesleg rendkívül finomak is, és könnyen elkészíthető, ízletes ételeket lehet belőlük csinálni az egész család számára.