Lifestyle

Napi horoszkóp: Egy váratlan személy felbukkanása, a feje tetejére állítja a Skorpió életét. - 2022.08.21.

A Bak senkinek se adjon kölcsön, mert többé nem látja azt az összeget. Napi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

Lelkiismeretes vagy, és ez meglátszik mindenen, amihez hozzáérsz. Ez az oka annak is, hogy a mai nap szinte tökéletesre sikerül. Vannak olyan dolgok viszont, amelyek feletted állnak és nem tudsz hatást gyakorolni rájuk. Ilyen lehet egy esetleges betegség, amire nem árt felkészülnöd.


IV.21. - V.20.

Bika

Visszajuthat hozzád, hogy valaki téves vagy hiányos információk alapján vádol téged vagy olyasmit gondol rólad, amelynek semmi köze a valósághoz. Ilyenkor a legjobb tisztázni a dolgokat, még pedig nyilvánosan, hogy elejét vedd a hazugságoknak.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ma érzékenyebb és ingerültebb lehetsz a szokásosnál, előfordulhat, hogy szinte minden apróságra érzékenyen reagálsz. Így jobban teszed, ha nem ma folytatod le a környezeteddel az aktuális vitákat. Mindenkinek jobb, ha a mai napot inkább önmagad társaságában töltöd.


VI.22. - VII.22

Rák

A kötelességeid és a munka helyett ma foglalkozz kizárólag önmagaddal és a magánügyeiddel. Találkozz barátokkal, menj társaságba vagy éppen vásárolni, ha éppen úgy tartja a kedved. A mai napon bármit tehetsz, csak egyet nem: munkával foglalkozni.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Harciasságoddal többet ártasz magadnak, mint amennyit használsz. Ha szép szóval próbálod rávenni a környezetedet arra, hogy elfogadják az álláspontodat, máris nyertél. Különösen a pároddal és a főnököddel legyél türelmesebb.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Legyél büszke arra, amit elértél és ne szégyelld megmutatni, elmondani másoknak sem a környezetedben. Nem kell kérkedned vele azért, de a siker az siker. Hadd tudja meg mindenki körülötted, mit értél el! Élvezd mások csodálatát, ha van kedved hozzá szervezz, egy kisebb összejövetelt is!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ma bármennyire is szeretnél a megszokott módon végezni a dolgaiddal, így nem fogod tudni elérni, amit szeretnél. Valami új, valami más az, amire most szükséged van ahhoz, hogy túljuss egy problémán. Ébreszd hát fel a kreatív énedet és tegyél ma valami olyasmit, ami tőled nem megszokott.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ma egy váratlan személy felbukkanása emlékeztetni fog arra, hogy a dolgok nem mindig fognak annyira simán menni körülötted, mint ahogyan azt mostanában megszokhattad. Az életed során még nagyon sok harcot kell megvívnod, és ezek egy része nem lesz könnyű menet.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A napokban a saját érdekeidet kellene előtérbe helyezned, még akkor is, ha szeretteid a nemtetszésüket fejezik ki. Most a pénzügyeidre koncentrálj minden erőddel, mert előnyös üzleti lehetőségekre bukkanhatsz. Csapj le rájuk gondolkodás nélkül!


XII.22. - I.20.

Bak

A jó híredre és az anyagi biztonságodra különösen vigyáznod kell, most egy rossz befektetéssel sokat árthatsz magadnak. A munkádban kicsit magabiztosabb fellépésre lenne szükség. Továbbá ne adj kölcsönt senkinek, mert nem biztos, hogy viszontlátod!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A változatosság és a változékonyság napjait éled, ha szeretnél szabadságra menni, akkor most nyújts be az igényedet. A szerelemben is nagyobb függetlenségre vágysz, ráadásul a baráti körödből valaki kivetheti a hálóját rád. Ha egyedülálló vagy: ne állj ellen!


II.21. - III.20.

Halak

A belső feszültségeidet akkor tudod sikeresen levezetni, ha képes vagy elvégezni azokat a feladataidat, amelyeket elvállaltál. Nem lesz könnyű megfelelned mások igényeinek, egészen mást várnak el tőled, mint amit te vársz el saját magadtól.

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Sanna Marint általában hivatalos, elegáns és visszafogott szettekben láthatjuk csak munkájából és pozíciójából kifolyólag, most azonban fehér estélyit öltött magára, amiben úgy tündökölt, akár egy...
Utazás
Lehet, hogy korábban már találkoztál ezzel a bejegyzéssel, azonban számos platformon újra megosztották azt a két képet, ami 35 év különbséggel készült.