Most megtudhatod - Ez történik a magyar WC-kben

Egy vezető WC-papírmárka több mint 300 fős kutatást végzett hazánkban azért, hogy kiderítse mi is történik a magyar WC-kben. Lássuk mik lettek ennek a nem reprezentatív kutatásnak az eredményei!

Korábban is végeztek már többféle kutatást az adott témában, de ezúttal is sikerült olyan eredményekre fényt deríteni, melyeken valljuk be könnyű elcsodálkozni. Telefonálás vagy egy könyv kiolvasása a mellékhelyiségben? Az alábbiakban szemezgettünk e kutatás eredményeiből, hogy a magyar nők és férfiak viszonylatában, mik lehetnek a legérdekesebb információk a zárt ajtók mögötti világból.

Következzen az eredmény

1. A hölgyek átlagosan 5 percet, a férfiak pedig átlagosan 9 percet töltenek a mellékhelyiségben.

2. A hölgyek majdnem fele mindössze a szükséges tevékenységet végzi, mikor meglátogatja a toalettet, de vannak, akik újságot vagy könyvet olvasnak, SMS-eznek, telefonálnak, de akad olyan is, aki sminkel.

3. A férfiak közel háromnegyede végez „egyéb” tevékenységet is a toaletten. Mint például újság- vagy könyvolvasás, netezés, játék vagy telefonálás.

4. A hölgyek közel egyharmada túl soknak tartja azt az időt, amit a párja a toalettben tölt.

5. A megkérdezettek több mint háromnegyede találkozott már az „üres guriga problémával." Konfliktusforrás tud lenni a párok, családok esetében, hogy ki dobja ki a gurigát, és ki hozza az újat.

6. A megkérdezettek közel fele érezte úgy, hogy mindig az ő dolga kicserélni az üres vécépapír-gurigát.

7. Túlnyomó többségben a hölgyek érezték úgy, hogy mindig az ő feladatuk kicserélni az üres vécépapír-gurigát. Erre a problémára egyébként az egyik vezető WC-papírmárka már talált is megoldást, mellyel hamarosan mi is találkozhatunk a boltokban! Ennek az innovációnak a lényege, hogy maga a vécépapír-guriga is vízben oldódik, ezért lehúzható a WC-n!

Ennek a fantasztikus találmánynak köszönhetően többé nem kell olyan veszekedésektől tartanunk, melynek főszereplője az üres guriga, így visszatérhetünk a "ne középen nyomd meg a fogkrémes tubust" problémához.

Ha tetszett a cikk, akkor nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Ezt is ajánljuk: A Facebook mindent tud rólad - Elképesztő adatok láttak napvilágot - Katt ide!

Fotó: femside.com; Leadkép: marvelbuilding.com
Forrás: az SCA HYGIENE PRODUCTS KFT. nem reprezentatív kutatása alapján

Oldalak

Szólj hozzá Te is!