Lifestyle

Napra és percre pontosan megjósolta a III. világháború kitörésének időpontját a mesterséges intelligencia: Már csak ennyi lenne hátra?

Ha igaza van, akkor nagy bajban vagyunk.

Rémisztő jóslat

Már 2023 februárját írjuk, hamarosan egy éve, hogy az orosz hadsereg bevonult Ukrajnába és megtámadta az országot, és azóta sincs semmi kilátás arra, hogy a háború napokon, heteken, akár hónapokon belül véget érne. Mióta lényegében Európához ennyire közel zajlik aktív háborús helyzet, az emberek egyre inkább elkezdtek tartani a III. világháborútól, főleg, hogy a NATO és Oroszország elég erősen egymásnak feszült. A galériára kattintva megtudhatod, milyen dátumot jósolt a mesterséges intelligencia a III. világháború kitörésére!

Milliók vágya, hogy megtudjuk, mikor lesz vége ennek a durva konfliktusnak, de talán még többen akarnák tudni, hogy mikor fog kitörni a III. világháború, aminek szele tavaly február óta folyamatosan körüllengi a világot.
Kattints a további képekért!

Forrás: via Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Femcafe.hu 2023-ban is megrendezte az év egyik legcsillogóbb eseményét, az Inspiráló Nők Estjét. Büszkén mondhatjuk: az Inspiráló Nők Díjjal hagyományt teremtettünk - immár ötödik alkalommal...
Fashion&Beauty
Az Inspiráló Nők Estjén rengeteg sztár részt vett, köztük Tóth Gabi is, aki nemcsak vendég volt, de elő is adta legújabb dalát.
Fashion&Beauty
Elképesztő ruhakreációkban léptek a vörös szőnyegre a magyar hírességek.