Lifestyle

Napra és percre pontosan megjósolta a III. világháború kitörésének időpontját a mesterséges intelligencia: Már csak ennyi lenne hátra?

Ha igaza van, akkor nagy bajban vagyunk.

Rémisztő jóslat

Már 2023 februárját írjuk, hamarosan egy éve, hogy az orosz hadsereg bevonult Ukrajnába és megtámadta az országot, és azóta sincs semmi kilátás arra, hogy a háború napokon, heteken, akár hónapokon belül véget érne. Mióta lényegében Európához ennyire közel zajlik aktív háborús helyzet, az emberek egyre inkább elkezdtek tartani a III. világháborútól, főleg, hogy a NATO és Oroszország elég erősen egymásnak feszült. A galériára kattintva megtudhatod, milyen dátumot jósolt a mesterséges intelligencia a III. világháború kitörésére!

Milliók vágya, hogy megtudjuk, mikor lesz vége ennek a durva konfliktusnak, de talán még többen akarnák tudni, hogy mikor fog kitörni a III. világháború, aminek szele tavaly február óta folyamatosan körüllengi a világot.
Kattints a további képekért!

Forrás: via Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...
Fashion&Beauty
Rengeteg új nadrágtrend látott napvilágot a napokban. A kengyeles cicanadrágok például fénykorukat élik, de egy másik darab is visszajött a divatba.