Lifestyle

Soha többé nem lesz vízköves a zuhanyfej, ha így csinálod: csak erre a két dologra lesz szükséged, és ragyogni fog

A fürdőszoba kitakarítása nem tartozik a legkellemesebb háztartási munkák közé, ám egy pofonegyszerű trükk a segítségedre lehet a vízkő eltávolításában.

Így lesz ragyogó a zuhanyrózsa

A fürdőszoba tisztítása számos bosszantó dologgal jár együtt, hiszen a kád, a zuhanyzó, a csempe, a mosdókagyló és az illemhely súrolása mellett a vízkőoldás is a feladatok részét képezi – a szabad szemmel látható, felületen megtapadó kalcium-karbonát-alapú anyag ráadásul a csaptelepet és a zuhanyrózsát sem kíméli. Szerencsére azonban nem csupán a megterhelő dörzsölés és súrolás az egyetlen megoldás, ugyanis van egy praktika, amivel könnyen, valamint hatékonyan eltávolíthatod a zuhanyfejről a vízkőlerakódást – és csak két hozzávalóra lesz szükséged. Részletek a galériában!

Ha nem gondoskodsz a rendszeres tisztításáról, a zuhanyrózsa könnyen vízkövessé válhat, ami egyrészt azért gond, mert elszaporodnak rajta a baktériumok, másrészt azzal is járhat, hogy nem folyik belőle megfelelően a víz.
Kattints a további képekért!

Mindannyian szoktunk ott takarítani, ahol a papok táncolnak, azonban néha érdemes kicsit alaposabban megnézni, mennyi és milyen piszok rejlik a lakásunkban és az otthonunk mely pontjairól vagyunk hajlamosak teljesen megfeledkezni.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Bors

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!
Lifestyle
A Szűz a szerelmével egy következő szintre lép vagy szakítanak a hónapban. Íme, az áprilisi előrejelzésünk!