Lifestyle

Felszívódik a zsír a hasadról, ha naponta kétszer ezt csinálod

Nagyon egyszerű, el sem lehet rontani, ráadásul egy mindössze 2 perces módszerről van szó, tehát nem időigényes.

Ősi kínai módszer a lapos hasért

A masszírozás azért olyan hatékony, mert kvázi helyileg hat, hiszen serkenti a kezelésbe vett rész vérkeringését, megmozgatja azt, ezáltal segíti a méregtelenítésben, a megtisztulásban, a felesleg gyorsabb eltűnésében. Azt persze érdemes megemlíteni, hogy ez a technika önmagában semmit sem ér. Ha gyúrod a hasad, mellette azonban egészségtelenül étkezel, és egész nap ülsz, nem sportolsz semmit, napi 100x2 perc se lenne elég a fogyáshoz. Edzés és megfelelő diéta mellett azonban csodát művel ez az ősi kínai technika! Részletek a galériában!

Tudtad, hogy nemcsak az étkezéssel és sporttal, hanem a masszírozással is sok felesleget lefaraghatsz a hasadról? Pedig így van. Egy ősi kínai masszázstechnika lesz innentől kezdve a segítségedre, máris mutatjuk, hogyan kezdj neki!
Kattints a további képekért!

Mind tudjuk, hogy a banánból vásárolhatunk zöld, sárga és barna színűt – ezek közül valamelyik erősebb zsírégető, mint a többi.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...