Lifestyle

Fura nevet adott az anyja a babának, aki a Meki parkolójában jött világra - Fotók

Ennek a babának az érkezése tényleg nem mindennapi, a szülei pedig nem mindennapi nevet is adtak neki. Igaz, nem hivatalos.

Baba

A 17 hónapos és a 3 éves gyermeke is aludt, amikor nem sokkal éjfél előtt beindult a szülés a nőnél. Az alig 25 éves anyuka ráadásul még "csak" 38 hetes terhes volt, így nem készült rá, hogy hirtelen el kell majd indulnia. De nem volt más választás: riasztották a nagymamát, hogy jöjjön a gyerekekhez, majd férjével autóba ugrottak és elindultak a kórház felé. A TWN.hu híre szerint azonban hamar rájöttek, nem fognak beérni. "Azt mondtam Danielnek, hogy meg kell állnunk, mert úgy éreztem, mintha a baba fején ülnék" - emlékezett a lány egy interjúban, férje pedig egy McDonald's parkolóban fékezett le.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Az avokádó egyike azoknak az ételeknek, amelyek számtalan egészségügyi előnnyel kecsegtetnek, ennek ellenére a legtöbb figyelem általában ízére és tápláló tulajdonságaira irányul.
Lifestyle
Sokan isznak egy pohárral lefekvés előtt abból a bizonyos italból, amely egy friss kutatás szerint nemhogy elősegíti, de még hátráltatja is az elalvást.
Fashion&Beauty
Bár az öltözködés terén sokszor tapasztalhatunk váratlan fordulatokat, ezúttal a férfi divattrendek között tűnt fel egy egészen különös kiegészítő.