Vonatra szállsz a MÁV-nál? Figyelmeztet a szóvívó, erre kell készülnöd

A MÁV mindent be fog vetni, hogy ne legyenek fennakadások.

Ha vonatra szállsz, erre kell készülnöd

A MÁV továbbra is több millió utast szállít évente Magyarországon és a szomszédos országokban. A vasúti társaságnak számos kihívással kell szembenéznie, mint például a versenyképesség fenntartása, a környezetvédelem, az utasok elégedettsége, a járműpark és a pályahálózat megújítása, valamint a munkaerőhiány kezelése.

Utóbbi miatt volt is toborzás, és azt kell mondanunk, hogy egy leendő mozdonyvezető igazán jól tud majd keresni a jövőben.

Nem olyan rég volt egy szavazás, amiről mi is beszámoltunk. Ebben azt kérdezték, hogy Európai színvonalú szolgáltatást nyújt-e a MÁV, vagy sem. Az utazók 92 százaléka úgy gondolja, hogy a MÁV még nagyon messze van ettől a szinttől.

Közben a MÁV szóvivője is megszólalt, a galériánkból pedig kiderül, hogy mit mondott.

A MÁV Zrt. kommunikációs igazgatósága nem olyan rég leplezte le az új vasúti menetrendjét, ami december 10-étől lép érvénybe. Ennek kialakításakor figyelembe vették az utasok visszajelzéseit, kéréseit is.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: MÁV

Oldalak

Fashion&Beauty
Vasárnap a 89 éves, világhírű olasz divattervező, Giorgio Armani nem mindennapi showja zárta a milánói divathetet, aki egy mesebeli téli kertet álmodott meg a 2024-es őszi-téli kollekciójában.
Lifestyle
Milliók döbbennek meg a friss internetes bejegyzések és hírek kapcsán - azt mondják, fogalmuk sem volt erről. Az egyik márka telefonjai ugyanis egy titkos mikrofonnal vannak ellátva.
Lifestyle
Már egy kis adag is halálos lehet belőle, hiszen ötezerszer erősebb a heroinnál. Az elefántdrog már Európában van.